Ρεπορτάζ

O’ Leary: Η Google ετοιμάζει “επανάσταση” στη σύγκριση τιμών αεροπορικών εισιτηρίων

Οι πληροφορίες ότι η Google ετοιμάζει κάτι “μεγάλο” στον τομέα της σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων κυκλοφορούν ευρέως εδώ και καιρό στο διαδίκτυο. Τώρα, ο Michael O’ Leary της Ryanair έδωσε νέα τροφή για σχόλια και έρευνα, καθώς αποκάλυψε ότι η Google και η εταιρεία του εργάζονται από κοινού σε ένα σχέδιο που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που οι καταναλωτές ερευνούν, επιλέγουν και αγοράζουν αεροπορικά ειστήρια στο internet.
Σε μία συνέντευξή του στην Sunday Independent, ο Mr Ryanair αποκάλυψε ότι η Google ετοιμάζει μία επαναστατική εφαρμογή που θα προσφέρει συγκρίσεις σε πραγματικό χρόνο όλων των διαθέσιμων αεροπορικών εισιτηρίων όλων των αεροπορικών εταιρειών, προκειμένου να μπορεί ο ενδιαφερόμενος να επιλέγει τα πιο οικονομικά, άμεσα και εύκολα.
Σύμφωνα με τον O’ Leary, το site αυτό θα βγεί στον διαδικτυακό “αέρα” πιθανότατα στα τέλη Μαρτίου και κατά τα λεγόμενά του “θα σβήσει τον ανταγωνισμό”…
Ως προς το είδος της συνεργασίας με την Google, αυτό που ανέφερε και καταλαβαίνει κανείς από τα συμφραζόμενα, είναι ότι η Ryanair θα μοιράζεται με τον ιντερνετικό κολοσσό τις τιμές της, σε όλα τα δίκτυα διανομής του, με την πεποίθηση ότι είναι οι καλύτερες τιμές.
Για την ίδια την Ryanair, ο O’ Leary δήλωσε ότι εντός της επόμενης πενταετίας, ο πελάτης θα μπορεί να κάνει και να αγοράζει τα πάντα σχετικά με μία πτήση από το κινητό του τηλέφωνο, ενώ εξήγγειλε και την παρουσίαση του “My Ryanair”.

Οι χρήστες αυτής της υπηρεσίας, θα αποκτούν το δικό τους προφίλ εντός των συστημάτων της εταιρείας, η οποία θα τους παρέχει εξατομικευμένες λύσεις και προσφορές, βασισμένες στις αγορές, στις προτιμήσεις και στις κινήσεις τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου