Σε υποχρεωτική καραντίνα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές των Πανθήρων, όπως και όλη η χώρα φυσικά, μετά από το γενικό lockdown που έχει επιβληθεί από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.
Οι αθλητές του συλλόγου συνεχίζουν τις ατομικές προπονήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα που τους έδωσε ο προπονητής Σταμάτης Κουρδουνάκης, προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή φυσική και σωματική κατάσταση, περιμένοντας την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, εφόσον αυτή επιτραπεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολουθούν πιστά το τελευταίο διάστημα και από τη στιγμή που η χώρα μας μπήκε σε καραντίνα για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες, οι παίκτες της ανδρικής ομάδας των Πανθήρων.
Το πρόγραμμα έχει δοθεί από τον προπονητή τους Σταμάτη Κουρδουνάκη και φυσικά έχει στόχο την διατήρηση ως ένα σημείο της φόρμας των παικτών.
Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους, ωστόσο τα παιδιά των Πανθήρων είναι αποφασισμένα να κάνει ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να παραμείνουν σε εγρήγορση, περιμένοντας την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ