ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ελάτε στην Ελλάδα» το μήνυμα του Κυρ. Μητσοτάκη από τη Σαντορίνη για τον Τουρισμό

news room 2 λεπτά ανάγνωση
733

Ελάτε στη Ελλάδα ήταν το μήνυμα του Πρω­θυ­πουρ­γού Κυριά­κου Μητσο­τά­κης από τη Σαντο­ρίνη ενόψει τη έναρξης του Του­ρι­σμού.

Το καλο­καίρι είναι άποψη, όπως ανα­φέ­ρει και η του­ρι­στική μας εκστρα­τεία, είπε ο πρω­θυ­πουρ­γός Κυριά­κος Μητσο­τά­κης κατά τη διάρ­κεια της συνέ­ντευ­ξης Τύπου στους ξένους  αντα­πο­κρι­τές

«Προ­χω­ράμε μπροστά» είπε ο Κυριά­κος Μητσο­τά­κης, προ­σθέ­το­ντας ότι στόχος μας είναι η διε­νέρ­γεια τεστ σε όλους όσους έρχο­νται στην Ελλάδα.

«Πλέον περνάμε σε μία νέα κανο­νι­κό­τητα, βεβαίως αυτό δεν θα διαρ­κέ­σει για πάντα γιατί το ελλη­νικό καλο­καίρι δεν είναι μόνο το εντυ­πω­σιακό ηλιο­βα­σί­λεμα, είναι άποψη όπως ανα­φέ­ρει και η εκστρα­τεία μας», είπε ο πρω­θυ­πουρ­γός Κυριά­κος Μητσο­τά­κης κατά τη διάρ­κεια της συνέ­ντευ­ξης Τύπου στους ξένους  αντα­πο­κρι­τές

Αυτό που με ενδια­φέ­ρει είναι να κατα­στήσω την Ελλάδα τον πιο ασφαλή του­ρι­στικό προ­ο­ρι­σμό, όχι τον νούμερο ένα του­ρι­στικό προ­ο­ρι­σμό δήλωσε ο πρω­θυ­πουρ­γός Κυριά­κος ΜητσοτάκηςΟ ίδιος απά­ντησε ότι θα περάσει μερικές μέρες στην Κρήτη, όταν ρωτή­θηκε που θα κάνει δια­κο­πές.

Θέλουμε να επε­κτεί­νουμε την του­ρι­στική περίοδο, είπε ο πρω­θυ­πουρ­γός σχο­λιά­ζο­ντας σχετική ερώτηση δημο­σιο­γρά­φου ότι χάθηκε η του­ρι­στική σεζόν για την Ελλάδα.

Κάνουμε το καλύ­τερο δυνατό είπε, ερω­τη­θείς σχετικά τι τον φοβίζει περισ­σό­τερο τώρα, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα κέρδισε την εμπι­στο­σύνη του κόσμου σχετικά με τον τρόπο που η Ελλάδα δια­χει­ρί­στηκε την παν­δη­μία προ­τρέ­πο­ντας τη δημο­σιο­γράφο να επι­σκε­φθεί το νοσο­κο­μείου της Σαντο­ρί­νης τονί­ζο­ντας ότι και σε άλλα μικρό­τερα νησιά τα νοσο­κο­μεία είναι έτοιμα να αντι­με­τω­πί­σουν

Πρέπει όλοι να τηρούν τους βασι­κούς κανόνες, είπε και πρό­σθεσε ότι ακούμε τις ειση­γή­σεις των ειδικών, προ­κει­μέ­νου να προ­στα­τεύ­σουμε τους εαυτός τους μας αλλά και τους επι­σκέ­πτες.

Νωρί­τερα, κατά τη συνά­ντησή του με τοπι­κούς φορείς, ο κ. Μητσο­τά­κης είχε επι­ση­μά­νει ότι θα δια­χει­ρι­στούμε το άνοιγμα του του­ρι­σμού με ασφά­λεια, σημειώ­νο­ντας ότι τη φετινή χρονιά «φιλο­δο­ξούμε να έχουμε ένα μεγα­λύ­τερο μερίδιο αγοράς από μια πολύ μικρό­τερη πίτα».

«Αν σήμερα μπο­ρούμε να κάνουμε τα πρώτα διστα­κτικά βήματα για να προ­σελ­κύ­σουμε επι­σκέ­πτες το κάνουμε ακριβώς επειδή η χώρα θεω­ρεί­ται ως ένας ασφαλής προ­ο­ρι­σμός. Αυτή την ασφά­λεια οφεί­λουμε να τη δια­φυ­λά­ξουμε ως κόρη οφθαλ­μού», ανέφερε.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.