Τοπικές Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπή κυκλοφορίας λόγω του Μαραθωνίου Ρόδου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα θα εφαρμοστούν στο οδικό δίκτυο της Ρόδου λόγω διεξαγωγής του 6ου Διεθνούς Μαραθωνίου την Κυριακή 14 Απρίλιου 2019.

Ειδικότερα:

Από σήμερα (Σάββατο 13.04.2019) νωρίς το πρωί έως την 16.00’ ώρα της Κυριακής (14.04.2019) δεν επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων επί τη πλατείας Ελευθέριας.

Την Κυριακή (14.04.2019), ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων ως εξής:

 

  • κατά τις ώρες 05.00’ έως 13.00’ από το 1ο έως το 3ο χλμ της επ. οδού Ρόδου – Καμείρου (διασταύρωση Φανερωμένης) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας – Ακτή Κανάρη (στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αλεξάνδρου Διάκου προς Παπαλουκά) – Ακτή Μιαούλη – Καλύμνου – Λέρου – Κω – Παπανικολάου.
  • κατά τις ώρες 05.00’ έως 16.00’ επί της 7ης Μαρτίου, από τη συμβολή της με την οδό Γ. Παπανικολάου έως τη συμβολή της με την οδό Γαλλίας.
  • κατά τις ώρες 05.00’ έως 13.00’ επί των οδών 7ης Μαρτίου από τη συμβολή της με την οδό Γαλλίας έως την Πύλη Ελευθερίας – Ακτή Σαχτούρη – Ακτή Προμηθέως (στο ρεύμα κυκλοφορίας από Καναδά προς Ακτή Σαχτούρη) – Αυστραλίας – Νέα Περιφερειακή Οδό.

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακείμενες οδούς και σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

Επίσης, κατά τις ώρες 05.00’ έως 13.30’ της Κυριακής (14.04.2019) καθορίζονται ως οδοί διπλής κυκλοφορίας οι:

  • Ακτή Κανάρη στο ρεύμα κυκλοφορίας από Παπαλουκά προς Αλεξάνδρου Διάκου.
  • Παπανικολάου από τη συμβολή της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως τη συμβολή της με την οδό Γρίβα.
  • Ακτή Προμηθέως στο ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό Καναδά προς την είσοδο του τουριστικού λιμένα Ρόδου.
  • Κολοκοτρώνη από τη συμβολή της με την οδό Αυστραλίας έως τη συμβολή της με την οδό Καποδιστρίου.

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή – ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από τα σημεία που θα απαγορεύεται η στάθμευση, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακής συμφόρησης.

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου