Την Δευτέρα έγινε η καθιερωμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα, όπου ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις, ενώ εκδόθηκε και συλλυπητήρια ανακοίνωση:
«Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας και πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις: 1) Εγκρίθηκαν οι δαπάνες για την συνάντηση του Συνδέσμου μας με τους Παλαίμαχους της Προοδευτικής.
2) Συζητήθηκαν οι έως τώρα ενέργειες που έχουν γίνει από τον αντιπρόεδρό μας Μανώλη Κώτη για την συνάντηση με τους Παλαίμαχους της ΑΕΚ. Για τον συγκεκριμένο αγώνα αποφασίστηκε να διεξαχθεί λαχειαγορά για φιλανθρωπικό σκοπό.
3) Συζητήθηκε ο αγώνας Παλαιμάχων Ρόδου με τον Διαγόρα που γίνεται κάθε Μεγάλη Παρασκευή. Ο αγώνας θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο στο δημοτικό στάδιο ΄΄Διαγόρας΄΄. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή για την ακριβή ώρα κλπ. από την σελίδα μας στο F.B. ή με ηλεκτρονικό μήνυμα.
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες 1) Του καλού φίλου του Συνδέσμου μας Θεοδόση Στεφανάκη για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα.
2) Στην οικογένεια του παλιού μας συμπαίκτη, μέλος του Συνδέσμου μας και καλού φίλου , Θεόδωρου Αντώνογλου για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας.
Ζωή σε σας παιδιά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ