Αθλητικά

Νίκος Φιλίππου: «Πλήρης απαξίωση του Ευαγόρα από τον δήμαρχο»

Τα βέλη του κατά του δημάρχου, έστρεψε ο πρόεδρος του Ευαγόρα Νίκος Φιλίππου, με αφορμή την μη παραχώρηση χώρου για την στέγαση των «πρασίνων».
Ο πρόεδρος του συλλόγου με ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε τα ακόλουθα, ενώ δημοσίευσε και το πρακτικό της συνεδρίασης του Δ.Σ. με ημερομηνία 27/3/2016:
«Ως πρόεδρος του Α.Ο. Ευαγόρας Ρόδου έχω την υποχρέωση να δημοσιεύσω στο προσωπικό μου προφίλ αλλά και στα Μ.Μ.Ε. το πρακτικό της συνεδρίασης στις 27/03/16 όπου αποφασίστηκε να ζητήσουμε από την δημοτική αρχή και συγκεκριμένα από τον νυν δήμαρχο την παραχώρηση ενός χώρου για την στέγαση του σωματείου μας (λεπτομέρειες αναγράφονται στο πρακτικό συνεδρίασης).
Πλήρης απαξίωση από τον δήμαρχο στην τρίτη ομάδα ιστορικά της πόλης, η οποία δεν έχει στεγαστεί ακόμα σε αντίθεση με άλλες ομάδες, σε έναν σύλλογο με 35 χρόνια ζωής.
Ακόμα περιμένουμε να κάνουμε αυτό το περιβόητο ραντεβού. Αν είναι δυνατόν. Από αύριο κιόλας θα αρχίσουμε να μαζεύουμε υπογραφές από την συνοικία του Ευαγόρα και όχι μόνο διότι αν στεγαστεί κάποιο σωματείο εκεί δεν θα είναι άλλο πέρα του Ευαγόρα, διότι εκεί είναι οι ρίζες του».
Ευχαριστίες σε Ντουρουτλή και Σαββαΐδη
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους Μάκη Ντουρουτλή και Νίκο Σαββαΐδη, εξέδωσε ο Ευαγόρας.
Αναλυτικά:
«Λόγω ότι οι χορηγοί της πρόσφατης εκδήλωσης του Ευαγόρα τυπώθηκαν πριν την χοροεσπερίδα μας, δεν προλάβαμε να ευχαριστούμε δύο ανθρώπους που μας βοήθησαν να πραγματοποιηθεί .Τον κ. Μάκη Ντουρουτλή και τον κ. Νίκο Σαββαΐδη για την ευγενική χορηγία τους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου