Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, διοργανώνει, σε συνεργασία με τα  Αθλητικά Σωματεία Στίβου της Ρόδου (Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009, Α.Ο. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, Γ.Α.Σ. Η ΥΓΕΙΑ ΡΟΔΟΥ, Α.Σ. ΝΙΚΗ ΡΟΔΟΥ, Α.Ε.Λ. ΗΡΑΚΛΗΣ & Δ.Ε.Α.Σ. ΔΑΦΝΗ ΡΟΔΟΥ), την υποστήριξη της Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε., της ΕΛΑΦΟΣ Hotel, της Ασφαλιστικής Εταιρείας ERGOΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, της κοινοπραξίας σχολών οδηγών ΄΄ΡΟΔΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ’’, της Επιχείρησης PANEDICAPO,        καθώς και την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής ,  Σαλάκου και Απολλώνων, τον 2ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου για Όλους με την επωνυμία ‘’ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2018΄΄, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018.

Πρόκειται για τον 2ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου για Όλους, σύμφωνα με τους κανόνες και τις προδιαγραφές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της IAAF, και της ITRA, που διεξάγεται στην Ρόδο.

Ο Ορεινός Δρόμος ‘’ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2018’’ θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η εκκίνηση θα δοθεί στο προαύλιο τουΞενοδοχείου Έλαφος – Προφήτης Ηλίας και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ

Αγώνας Ορεινού Δρόμου -2,700-Μέτρα

Αγώνας Ορεινού Δρόμου-6,670-Μέτρα

Αγώνας Ορεινού Δρόμου -10,005-Μέτρα

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ

Η εκκίνηση, για τις αποστάσεις των6,7 χιλιομέτρων, αλλά και των 10,0 χιλιομέτρων θα δοθεί στις 10:30,.

Για την απόσταση των2,7χιλιομέτρων, η εκκίνηση θα δοθεί στις 12:30.

Για όσες-όσους δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του γονέα τους, μαζί με την υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/86 (πιστοποίηση υγείας)* ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΙΒΟΥ.

Εάν είναι αθλήτριες-αθλητές σωματείων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. τότε υπεύθυνο για την συμμετοχή είναι το σωματείο και το δελτίο τους θα πρέπει να είναι σφραγισμένο και θεωρημένο το τελευταίο έτος. Η ισχύς του είναι για έναν (1) έτος.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Οι Ανεξάρτητοι Δρομείς, τα αθλητικά σωματεία άλλων αθλημάτων και οι διάφορες οργανωμένες κοινωνικές ομάδες, συμμετέχουν με δική τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

Δηλώνετευ πεύθυνα, ότι έχετε υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είστε απολύτως υγιής για να συμμετάσχετε στον 2ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου& Περιπέτειας για Όλους ΄΄Προφήτης Ηλίας 2018΄΄. Αποδέχεστε πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας στον αγώνα, όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες), κακές καιρικές συνθήκες κτλ. Παραιτείστε από οποιαδήποτε απαίτηση, από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχεστε ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας. Ακόμα δίνετε την έγκρισή σας στους διοργανωτές, να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες σας ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή, χωρίς να έχετε καμία οικονομική απαίτηση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Λήξη των εγγραφών έχει οριστεί η ημέρα του Αγώνα Ορεινού Δρόμου για Όλους 2018, Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, 30’ πριν την έναρξη του κάθε αγώνα δρόμου.

Προσοχή: Οι δηλώσεις συμμετοχής από τα Σωματεία Στίβου των Ε.Α.Σ. πρέπει να σταλούν στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στα παρακάτωemail:[email protected] ή και στο [email protected], το αργότερο μέχρι την Πέμπτη15 Μαρτίου 2018, ώρα 23:00 σύμφωνα με την φόρμα που επισυνάπτεται.

Οι δηλώσεις συμμετοχής σωματείων άλλων αθλημάτων, συλλόγων δρομέων, γυμναστηρίων και άλλων οργανωμένων κοινωνικών ομάδων πρέπει να σταλούν στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στο email: [email protected] ή και στο [email protected] το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, ώρα 23:00 για την καλύτερη διευκόλυνση των Οργανωτών, σύμφωνα με τις φόρμες που επισυνάπτονται.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές όμως και την ημέρα του αγώνα μέχρι 30΄ πριν την έναρξη κάθε αγώνα δρόμου.

Επίσης στα Γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, Βύρωνος 1, έναντι πάρκου μέσα στο βοηθητικό στάδιο υπάρχουν οι φόρμες εγγραφής όπου και μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας αμέσως και να καταθέσετε το αντίτιμο συμμετοχής σας 5 ευρώ.

Για αυτούς που θα καταθέσουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά (μέσω ema;ilή θα την στείλουν μέσω FAX, η καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής μπορεί να γίνει στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ μέχρι και την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 13:30.

Η υποβολή της Δήλωσης από τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΩΝ ΕΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.

Φόρμες εγγραφής θα έχουν και οι υπεύθυνοι προπονητές των αθλητικών Σωματείων, που τα ίδια τα σωματεία θα ορίσουν.

Ταυτόχρονα με την Υποβολή της Δήλωσης Συμμετοχής Δηλώνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους της Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης και την εφαρμογή των κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στην δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση αποστολής, μόνο του εντύπου της δήλωσης συμμετοχής, η Ο.Ε. δεν θα κάνει αποδεκτή τη δήλωση συμμετοχής και ο/η δρομέας δεν θα συμμετέχει στον αγώνα. (Εξαιρούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες των σωματείων της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ που φέρουν δελτίο ιατρικώς θεωρημένο).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ