ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα διάσταση προσέλαβε η υπόθεση της ληστείας εις βάρος εστιάτορα

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΛΗΣΤΕΙΑ ΝΙΟΧΩΡΙ

Και νέα διά­στα­ση προ­σέ­λα­βε χθες η έρευ­να για την υπό­θε­ση της λη­στεί­ας σε βάρος 50χρο­νου εστιά­το­ρα τα ξη­με­ρώ­μα­τα της 18ης Δε­κεμ­βρί­ου 2016, με κα­τη­γο­ρού­με­νη για ηθική αυ­τουρ­γία στο έγκλη­μα την 44χρονη Αλ­βα­νή, πρώην σύ­ντρο­φο του, που αφέ­θη­κε ελεύ­θε­ρη με πε­ριο­ρι­στι­κούς όρους και για αυ­τουρ­γία τον 18χρονο γιο της και τον 25χρονο ανι­ψιό της, που έχουν κρι­θεί προ­σω­ρι­νά κρα­τού­με­νοι.

Οι κα­τη­γο­ρού­με­νοι επέ­στρε­ψαν αρ­μο­δί­ως συ­γκε­κρι­μέ­να ένα ρολόϊ τύπου Rolex το οποίο ο 50χρο­νος υπο­στή­ρι­ξε ότι του αφαί­ρε­σαν το κα­λο­καί­ρι του 2016.

Χθες ανα­ζή­τη­σε το συ­γκε­κρι­μέ­νο ρολόι, με­γά­λης αξίας, με τον συ­νή­γο­ρο του κ. Στέ­λιο Αλε­ξαν­δρή και έκ­πλη­κτος δια­πί­στω­σε ότι αυτό που επέ­στρε­ψαν οι κα­τη­γο­ρού­με­νοι δεν ήταν το δικό του αλλά μια φθηνή απο­μί­μη­ση (replica) Rolex!!

Θυ­μί­ζου­με ότι περί ώραν 01.10 τα ξη­με­ρώ­μα­τα της 18ης Δε­κεμ­βρί­ου 2016 οι αστυ­νο­μι­κοί της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Ρόδου ενη­με­ρώ­θη­καν ότι στην συμ­βο­λή των οδών Μαν­δη­λα­ρά και Γρίβα κεί­τε­ται αι­μό­φυρ­τος ο 50χρο­νος.

Διε­κο­μί­σθη με το ΕΚΑΒ στο Γε­νι­κό Νο­σο­κο­μείο Ρόδου και σε κα­τά­θε­ση του ανά­φε­ρε ότι κι­νού­με­νος πεζός δέ­χτη­κε επί­θε­ση από δύο άγνω­στα άτομα, που φο­ρού­σαν κου­κού­λες οι οποί­οι τον χτύ­πη­σαν μα­νιω­δώς με ξύλα στο κε­φά­λι με απο­τέ­λε­σμα να πέσει στο έδα­φος και να χάσει τις αι­σθή­σεις του.

Εν συ­νε­χεία του αφαί­ρε­σαν το μπου­φάν σε τσέπη του οποί­ου με­τέ­φε­ρε χρη­μα­τι­κό ποσό 60.000 ευρώ από τις ει­σπρά­ξεις του κα­τα­στή­μα­τος του τα οποία δεν είχε κα­τα­θέ­σει σε τρά­πε­ζα λόγω των capital controls.

Οι δύο δρά­στες έγι­ναν αντι­λη­πτοί από διερ­χό­με­νο πο­λί­τη και τρά­πη­καν σε φυγή.

Από τις έρευ­νες που ακο­λού­θη­σαν βρέ­θη­καν βου­τηγ­μέ­να στο αίμα τα δύο αυ­το­σχέ­δια ρό­πα­λα που χρη­σι­μο­ποί­η­σαν τα οποία είχαν βρει σε πα­γκά­κι σε πα­ρα­κεί­με­νο του ση­μεί­ου της επί­θε­σης χώρο στάθ­μευ­σης.

Προ­σή­χθη εν συ­νε­χεία ο πρώ­τος κα­τη­γο­ρού­με­νος και σε έρευ­να που έγινε στην οικία του βρέ­θη­κε το χρη­μα­τι­κό ποσό των 5.000 ευρώ σε χαρ­το­νο­μί­σμα­τα των 500 ευρώ, μάλ­λι­να γά­ντια που έφε­ραν ίχνη από φυτό το οποίο υπήρ­χε στο ση­μείο που αφαι­ρέ­θη­καν τα ξύλα.

Εν συ­νε­χεία προ­σή­χθη και ο 25χρο­νος εξά­δελ­φος του ο οποί­ος ομο­λό­γη­σε ότι διέ­πρα­ξε το έγκλη­μα μαζί με τον 18χρονο.

Ο τε­λευ­ταί­ος πα­ρέ­δω­σε στους αστυ­νο­μι­κούς το χρη­μα­τι­κό ποσό των 32.700 ευρώ, μια αυ­το­σχέ­δια συ­σκευα­σία με κάν­να­βη βά­ρους 2 γραμ­μα­ρί­ων και μια δεύ­τε­ρη αυ­το­σχέ­δια συ­σκευα­σία με κο­καϊ­νη βά­ρους ενός γραμ­μα­ρί­ου πε­ρί­που.

Υπο­στή­ρι­ξε επί­σης ότι έδωσε 18.000 ευρώ από τα κλο­πι­μαία προ­κει­μέ­νου να ξε­χρε­ώ­σει οφει­λή του σε ομο­ε­θνή του κρα­τού­με­νο για υπό­θε­ση ναρ­κω­τι­κών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • efalkenburg  /  14.01.2017 10:33

    Τα 22 χιλιάρικα ποιος τα παντελόνιασε;
    Δεν τον ξέρει η αστυνομία;

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.