Αθλητικά

«Κληρώνει» και για τη Γ’ Κατηγορία

Την προσεχή Τετάρτη θα γνωρίζουν και οι ομάδες της Γ’ Κατηγορίας το πρόγραμμα των αγώνων τους τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την ημέρα εκείνη θα πραγματοποιηθεί στις 6μ.μ. η σχετική κλήρωση. Η όλη διαδικασία θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας είναι οι εξής: ΑΣ Τήλος, Δαμάγητος Θεολόγου, Άγιος Γεώργιος Μαλώνας, Πολύστρατος Λαέρμων, Δήμητρα Δαματριάς, Άρης 2013, Αλθαιμένης Κρητηνίας, Ήλιος Ιαλυσού, Δωριέας, Νίκη Ρόδου και ΑΕ Αδελφοσύνη Ρόδου.
Ο προβιβασμός
Από το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, θα ανέβουν στην επόμενη κατηγορία οι δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Αναλυτικά, τα όσα αναφέρονται στην προκήρυξη για τον προβιβασμό είναι τα εξής:
«Μετά την οριστική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων, oι δύο (2) πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα ανέρχονται στην Β κατηγορία για την περίοδο 2015-2016 (Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου-18/17.07.2014). Ισχύουν και τα ακόλουθα:
1. Σε περίπτωση υποβιβασμού από την Α κατηγορία οκτώ ομάδων (8) που θα συμμετέχουν στον όμιλο Ρόδου θα ανέλθουν στην Β κατηγορία ο πρώτος (1ος ) και ο δεύτερος (2ος ) της βαθμολογίας (δυο ομάδες ).
2. Σε περίπτωση υποβιβασμού από την Α κατηγορία εφτά ομάδων (7) που θα συμμετέχουν στον όμιλο Ρόδου θα ανέλθουν στην Β κατηγορία ο πρώτος (1ος ) ,ο δεύτερος (2ος ) και ο τρίτος (3ος ) της βαθμολογίας (τρεις ομάδες ).
3. Σε περίπτωση υποβιβασμού από την Α κατηγορία έξι ομάδων (6) που θα συμμετέχουν στον όμιλο Ρόδου θα ανέλθουν στην Β κατηγορία ο πρώτος (1ος) ο δεύτερος (2ος) , ο τρίτος (3ος ) και ο τέταρτος (4ος ) της βαθμολογίας (τέσσερις ομάδες).
4. Σε περίπτωση υποβιβασμού από την Α κατηγορία πέντε ομάδων (5) που θα συμμετέχουν στον όμιλο Ρόδου θα ανέλθουν στην Β κατηγορία ο πρώτος (1ος ), ο δεύτερος (2ος ) και ο τρίτος (3ος) της βαθμολογίας (τρεις ομάδες ).
5. Σε περίπτωση υποβιβασμού από την Α κατηγορία τεσσάρων ομάδων (4) που θα συμμετέχουν στον όμιλο Ρόδου θα ανέλθουν στην Β κατηγορία ο πρώτος (1ος), ο δεύτερος (2ος) , ο τρίτος (3ος ) και ο τέταρτος (4ος ) της βαθμολογίας (τέσσερις ομάδες).
6. Σε περίπτωση υποβιβασμού από την Α κατηγορία τριών ομάδων (3) που θα συμμετέχουν στον όμιλο Ρόδου θα ανέλθουν στην Β κατηγορία ο πρώτος (1ος ) ,ο δεύτερος (2ος ) και ο τρίτος (3ος ) της βαθμολογίας (τρεις ομάδες)».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου