Ρεπορτάζ

Σημαντικές ανακατατάξεις στα Δικαστήρια της ζώνης ευθύνης του Εφετείου Δωδεκανήσου

Σημαντικές ανακατατάξεις στα Δικαστήρια της ζώνης ευθύνης του Εφετείου Δωδεκανήσου επέφεραν οι πρόσφατες αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου.
Πιο συγκεκριμένα:
-Ο νεοπροαχθείς στον βαθμό του Εισαγγελέα Εφετών κ. Ιωάννης Σφέτκος μετατίθεται στην Θράκη.

Στην Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου τοποθετείται η νεοπροαχθείσα αντεισαγγελέας Εφετών κ. Ευαγγελία Πουλιού ενώ μετατίθεται στη Ρόδο από την Εισαγγελία Εφετών Κρήτης η κ. Ελένη Ραϊου.
Η αντεισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου κ. Κωνσταντίνα Πέτροβα μετατίθεται στον Πειραιά.
Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου τοποθετείται η νεοπροαχθείσα αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών κ. Μαρία Σίτα ενώ η κ. Στυλιανή Πουλάκη μετατίθεται στην Σπάρτη.
Τοποθετείται στη Ρόδο η απόφοιτος ΕΣΔι σε θέση παρέδρου Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Μαρίνα Λελίδου.
Οι πρόεδροι Πρωτοδικών Ρόδου κ.κ. Φίλιππος Τσιώτας, Μαρία Κορυφίδου και Παναγιώτα Κολάρη μετατίθενται οι δύο πρώτοι στην Θεσσαλονίκη και η τρίτη στην Εδεσσα.
Τοποθετούνται στο Πρωτοδικείο Ρόδου οι νεοπροαχθέντες Πρόεδροι Πρωτοδικών κκ. Ελισάβετ Λαφαρά, Αρτεμις Τσολάκη και Αθανάσιος Τερζούνης.
Μετατίθενται οι πρωτοδίκες κ.κ. Νάντια Ρωμανίδου από την Κω στην Θεσσαλονίκη, Γεωργία Κουμανάκου από την Κω στον Πειραιά, Δήμητα Ρέβελα (Ανακρίτρια Ρόδου) από την Ρόδο στην Χαλκίδα, Μαρία Παρασκευά από την Ρόδο στην Καλαμάτα, Ουρανία Χόρτη από την Κω στην Καλαμάτα, Αμάντα Κλαυδιανού από την Ρόδο στην Σπάρτη, Διονυσία Σάσσαλου από την Ρόδο στην Καλαμάτα, Ευμορφίλη Παπαδοπούλου από την Ρόδο στην Λαμία, Γεωργία Παπαδάκη από την Ρόδο στην Χαλκίδα, Μάριος Θεοδοσιάδης από την Ρόδο στην Λαμία, Αγγελική – Αργυρούλα Κιούση από την Ρόδο στην Χαλκίδα και Αννα Μακράκη από την Ρόδο στην Θεσπρωτία.
Τοποθετούνται στο Πρωτοδικείο Κω ως πρωτοδίκες οι νεοπροαχθέντες κκ. Κωνσταντίνος Σπυρίδων, Κυριακή Ιορδανίδου και Λυδία Κουφάκη και στο Πρωτοδικείο Ρόδου οι κκ Μαρία Μαυρικάκη, Τσιούγκου Κορτέσα, Ασπασία Πολυμεροπούλου, Λεώνη Περέπη, Ορέστης Τοπαλίδης, Νικολέττα Βλάχου, Ευανθία Χατζηχαρίση και Μαρία Μαρίνου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου