ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακαδημίες ποδοσφαίρου: Αναστέλλεται η λειτουργία των «μικρών»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ- Κ10- ΠΑΙΔΙΚΟ (6)

Ο κο­ρω­νο­ϊ­ός επη­ρέ­α­σε και τα τμή­μα­τα υπο­δο­μής ομά­δων του νη­σιού μας.

Δια­γό­ρας, Α.Σ. Ρόδος, Φοί­βος και Πάν­θη­ρες, εξέ­δω­σαν ανα­κοί­νω­ση με την οποία ενη­με­ρώ­νουν ότι ανα­στέλ­λε­ται η λει­τουρ­γία των Ακα­δη­μιών τους στα τμή­μα­τα Κ-12, Κ-10, Κ-18 και Κ-6.

Ανα­λυ­τι­κά οι ανα­κοι­νώ­σεις:

Δια­γό­ρας: «Μετά την από­φα­ση της ΕΠΣΔ, να ανα­στεί­λει όλα τα τουρ­νουά ευ­θύ­νης της Επι­τρο­πής Καλ­λιέρ­γειας και Ανά­πτυ­ξης (Κ-12, Κ-10, Κ-8 και Κ-6) μέχρι και τις 22 Μαρ­τί­ου 20020, για λό­γους προ­στα­σί­ας των μι­κρών πο­δο­σφαι­ρι­στών από τον κο­ρω­νο­ϊό, το Τμήμα Πο­δο­σφαί­ρου του Γ.Σ. Δια­γό­ρας ανα­κοι­νώ­νει ότι ανα­στέλ­λο­νται μέχρι νε­ω­τέ­ρας οι προ­πο­νή­σεις των Ακα­δη­μιών των ηλι­κιών Κ-12, Κ-10, Κ-8 και Κ-6.

Οι προ­πο­νή­σεις των ηλι­κιών Κ-14 και Κ-16, θα συ­νε­χι­στούν κα­νο­νι­κά».

Α.Σ. Ρόδος: «Μετά από σχε­τι­κή από­φα­ση της διοί­κη­σης του συλ­λό­γου μας, θέ­λο­ντας να προ­φυ­λά­ξου­με τους αθλη­τές μας και λόγω του μέ­τρου για την ανα­στο­λή των μα­θη­μά­των στα σχο­λεία, ΑΝΑ­ΣΤΕΛ­ΛΟ­ΝΤΑΙ όλες οι δρα­στη­ριό­τη­τες και προ­πο­νή­σεις των τμη­μά­των υπο­δο­μής Κ-12,Κ-10 , Κ-8 και Κ-6 από τις 10/03 και για τις επό­με­νες 15 ημέ­ρες. Για τα τμή­μα­τα υπο­δο­μής Κ-16, Κ-14, οι απο­φά­σεις ακο­λου­θούν αυτές των πο­δο­σφαι­ρι­κών ομά­δων και ελέγ­χο­νται από την ΕΠΣΔ».

Φοί­βος: «Ευ­θυ­γραμ­μι­σμέ­νοι με την ΚΥΑ που προ­βλέ­πει προ­σω­ρι­νή απα­γό­ρευ­ση λει­τουρ­γί­ας όλων, των αθλη­τι­κών εγκα­τα­στά­σε­ων, από 10 έως και 24 Μαρ­τί­ου, σας ενη­με­ρώ­νου­με ότι η Ακα­δη­μία μας θα ανα­στεί­λει τις δρα­στη­ριό­τη­τές της για το προ­α­να­φερ­θέν διά­στη­μα. Το μέτρο αφορά τα τμή­μα­τα Κ-6, Κ-8, Κ-10, Κ-12. Τα τμή­μα­τα Κ-14 και Κ-16 θα προ­πο­νού­νται κα­νο­νι­κά λόγω της συμ­με­το­χής τους στα πρω­τα­θλή­μα­τα της ΕΠΣΔ και θα ακο­λου­θή­σου­με τις απο­φά­σεις της ΕΠΣΔ. Ζη­τού­με συ­γνώ­μη για την τα­λαι­πω­ρία αλλά η υγεία των παι­διών και η προ­στα­σία του κοι­νω­νι­κού συ­νό­λου είναι η από­λυ­τη προ­τε­ραιό­τη­τα.

Πα­ρα­μέ­νου­με στη διά­θε­ση των αθλη­τών και των οι­κο­γε­νειών τους για οποια­δή­πο­τε διευ­κρί­νι­ση».

Πάν­θη­ρες: «O Κω­ρο­νο­ϊ­ός επη­ρε­ά­ζει και την λει­τουρ­γία των Παν­θή­ρων. Εναρ­μο­νι­σμέ­νοι πλή­ρως με την κα­τά­στα­ση που επι­κρα­τεί στη χώρα μας και ακο­λου­θώ­ντας πιστά τις οδη­γί­ες του Υπουρ­γεί­ου, οι Πάν­θη­ρες απο­φά­σι­σαν την ανα­στο­λή των προ­πο­νή­σε­ων και των εκ­δη­λώ­σε­ων των τμη­μά­των Κ6, Κ8, Κ10 και Κ12 για δυο εβδο­μά­δες. Επί­σης ακυ­ρώ­νο­νται και τα ερ­γο­με­τρι­κά τεστ τα οποία θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν σε νέα ημε­ρο­μη­νία που θα ανα­κοι­νω­θεί προ­σε­χώς. Οι Πάν­θη­ρες ενη­με­ρώ­νουν ότι τα τμή­μα­τα Κ14. Κ16 και Κ21 θα συ­νε­χί­σουν να λει­τουρ­γούν κα­νο­νι­κά κάτω από τις συν­θή­κες ασφα­λεί­ας που διέ­πουν πλέον όλα τα γή­πε­δα και τους χώ­ρους άθλη­σης».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.