Αθλητικά

Ολοκληρώθηκε ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ρόδου

Ολοκληρώθηκε ο 2ος Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ρόδου με το 3ο εταπ. Ο γύρος περιελάμβανε 3 εταπ συνολικής απόστασης 480χμ. Συμμετείχαν αθλητές από  17 επαγγελματικές, εθνικές ομάδες και κορυφαία επαγγελματικά σωματεία της Ευρώπης κ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για πρώτη φορά οι διοργανωτές προσκάλεσαν την BardianiCSF, Ιταλική επαγγελματική ομάδα 2ης κατηγορίας , η οποία συμμετέχει σε φημισμένους αγώνες όπως το Γύρο Ιταλίας. Στο γύρο Ρόδου συμμετείχαν κ αξιόλογες διηπειρωτικές ομάδες Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή της foundation ομάδας του AlbertoContador, PolartecKometa.

Τα αποτελέσματα της γενικής κατάταξης έχουν ως εξής:

General Classification

1 MAESTRI MIRCO (BARDIANI CSF)

2 TRAEEN TORSTEIN ( UNO-X DEV. TEAM)

3 SEVILLA LOPEZ DIEGO PABLO (POLARTEC KOMETA)

General Classification Team

1BARDIANI CSF        ITA

2 UNO-X DEVELOPMENT NORWEGIAN TEAM     NOR

POLATEC KORETA ESP

Red Jersey – intermediate sprint

1 MAESTRI MIRCO ( BARDIANI)

Green Jersey – Mountain sprint

1  HAAS CHRISTIAN (UNION RAIFFEISEN RADTEAM TIROL)

White Jersey-U23

1 WEARSTED SYVER (UNO-X DEVELOPMENT TEAM)

Οι αγώνες  διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες. Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης των αγώνων οι διοργανωτές SportsToursHellas και ο ποδηλατικός σύλλογος Ροδήλιος ευχαριστούν την περιφέρεια Ν. Αιγαίου για την αμέριστη στήριξη της, το Δήμο Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, το επιμελητήριο Δωδεκανήσου και τα τοπικά συμβούλια Κοσκινού, Αφάντου και Μαριτσών για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή των αγώνων Την ελληνική αστυνομία (τμήμα τροχαίας Ρόδου), τον ερυθρό σταυρό, το ΕΚΑΒ Ρόδου, τους χορηγούς και τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ταυτόχρονα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την διοργάνωση των International Rhodesevents 2019, την ίδια χρονική περίοδο το επόμενο έτος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου