Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Αλέξανδρου Σπάρταλη στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Αθλέτικο Αφαντου, διατυπώνει ο Αστέρας Μασάρων.
Γι’ αυτό το λόγο οι Μασαρενοί εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας, χαρακτηρίζοντας τον νεαρό ρέφερι, «ακατάλληλο και ανεπιθύμητο».
Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. του Αστέρα Μασάρων, ανακοινώνει την δυσαρέσκειά του για τον διαιτητή της συνάντησης, Αλέξανδρο Σπαρταλη.
Το πράττουμε για πρώτη φορά φέτος διότι πραγματικά μας εξόργισε ο εν λόγω κύριος. Εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόεδρο, τον αρχιδιαιτητή και το μέλος του τοπικού οργάνου διαιτησίας.
Όμως, η ατυχής σημερινή (σ.σ. Κυριακή) διαιτησία εις βάρος της ομάδος μας, αδικεί τόσο την διοργανώτρια αρχή όσο και το ΤΟΔ.
Δεν θα σταθούμε στα επιμέρους σημεία του αγώνα, δεν μας αρέσει η γκρίνια και η μιζέρια. Φέτος με πολλή κόπο, ιδρώτα και προσπάθεια φτιάξαμε μια ομάδα Α’ Κατηγορίας για τα δεδομένα της Β’ Κατηγορίας.
Η ανωτερότητά μας είναι κάτι παραπάνω από φανερή, οι φίλαθλοι μάς ακολουθούν παντού και πάντα είναι περισσότεροι από τους εκάστοτε γηπεδούχους.
Κατά κοινή ομολογία είμαστε το στολίδι του ομίλου και δεν θα επιτρέψουμε να μας χαλάσει το πάρτι που έρχεται, κανένας διαιτητής τύπου Αλέξανδρου Σπάρταλη.
Επιτρέψτε μας να έχουμε άποψη και να την καταθέτουμε. Θέλουμε το δίκαιο και το καλώς καμωμένο.
Θα ήταν χαρά μας στους επόμενους αγώνες μας, να δούμε αξιολογημένους διαιτητές. Ο συγκεκριμένος διαιτητής για εμάς θεωρείται ακατάλληλος και ανεπιθύμητος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ