Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Ιωάννη Παππά με εκπροσώπους της Δ.Α.Π. Ν.Δ.Φ.Κ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ο πρώην βουλευτής και μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας  Ιωάννης Παππάς πραγματοποίησε χθες συνάντηση με εκπροσώπους της Δ.Α.Π.  Ν.Δ.Φ.Κ. οι οποίοι φοιτούν στα τρία τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου που λειτουργούν στη Ρόδο.

Ο κ. Παππάς, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό του γραφείο,  αρχικά συνεχάρη τους εκπροσώπους της Δ.Α.Π. για την εξαιρετική τους δουλειά που  αποτέλεσμα της είναι η Δ.Α.Π. τα τελευταία χρόνια να κερδίζει με σχετική άνεση τις υπόλοιπες παρατάξεις στις φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Στη συνάντηση τέθηκαν οργανωτικά θέματα και ο Ιωάννης Παππάς, ο οποίος ήταν Αντιπρόεδρος Εκτελεστικού γραφείου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., συζήτησε με τους εκπροσώπους τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το φοιτητικό κίνημα στη χώρα μας και ειδικότερα στη Ρόδο.

Οι φοιτητές έθεσαν διάφορα ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά τους δικαιώματα, τα προγράμματα σπουδών,  της φοιτητικής στέγης.  Το πρόβλημα της στέγασης αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα και μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές και φοιτήτριες που σπουδάζουν στη Ρόδο.

Με αφορμή το θάνατο της άτυχης φοιτήτριας του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών, Ελένης Τοπαλούδη, όλοι εξέφρασαν τη θλίψη τους αλλά τόσο οι φοιτητές   όσο και ο κ. Παππάς επισήμαναν την άριστη σχέση μεταξύ των φοιτητών και των κατοίκων του νησιού και ότι η φιλοξενία των ροδιτών είναι εξαιρετική και ότι τις τρεις και πλέον δεκαετίες που λειτουργεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει καταστεί αναπόσπαστο και λειτουργικό τμήμα της ροδιακής κοινωνίας. Επιπρόσθετα ο Ιωάννης Παππάς τόνισε στους φοιτητές ότι είναι πραγματικά τυχεροί που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, του οποίου η λειτουργία είναι άψογη χωρίς καταλήψεις και φαινόμενα ανομίας και έντονης παραβατικότητας που υπάρχουν σε άλλα Πανεπιστήμια και ανέφερε χαρακτηριστικά τα συνεχή συμβάντα στο Καποδιστριακό και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Ο κ. Παππάς συνεχάρη τους εκπροσώπους –φοιτητές για τις συνεχείς διακρίσεις που αποσπά το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και περιλαμβάνεται  πλέον στις λίστες με τα καλύτερα πανεπιστήμια  παγκοσμίως,  διάκριση που οφείλεται στο επιστημονικό προσωπικό αλλά και στους φοιτούντες και αυτές οι ακαδημαϊκές διακρίσεις πιστοποιούν το άριστο κλίμα που υπάρχει στα τμήματα και την εύρυθμη λειτουργία τους.

Ο Γιάννης Παππάς, τους ευχαρίστησε για τη συνάντηση και τους τόνισε ότι η  αυτή  η συνάντηση θα αποτελέσει την αρχή μια στενής συνεργασίας του με τους φοιτητές και τους φοιτητικούς Συλλόγους του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου