Ξεκινά εντός των επόμενων ημερών το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, στο οποίο θα απασχοληθούν συνολικά 50.000 άνεργοι, εκ των οποίων οι 14.000 σε υπουργεία και 36.000 σε δήμους και περιφέρειες.
Συνολικά μέχρι τώρα, έχει οριστικοποιηθεί η κατανομή για 9.342 προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας. Διαβάστε αναλυτικά στο δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, πως διαμορφώνονται οι 5.129 προσλήψεις που “κλείδωσαν” τα 4 υπουργεία:








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.