ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζόρια για όλους φέρνει η αλλαγή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ- Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΗΣΩΝ

Δεν είναι μόνο ο πε­ριο­ρι­σμέ­νος αριθ­μός των δια­θέ­σι­μων διαι­τη­τών και η ανά­γκη τή­ρη­σης των υγειο­νο­μι­κών πρω­το­κόλ­λων που θα οδη­γή­σουν την αρ­μό­δια επι­τρο­πή της ΕΠΣΔ στον ορι­σμό αγώ­νων εκτός σαβ­βα­το­κύ­ρια­κου.

Στα πα­ρα­πά­νω δύο προ­βλή­μα­τα ήρθε να προ­στε­θεί κι ένα τρίτο, που δεν είναι άλλο από την αλ­λα­γή των ακτο­πλοϊ­κών δρο­μο­λο­γί­ων.

Οι ομά­δες της Ρόδου που θα έχουν την επι­λο­γή να τα­ξι­δέ­ψουν στην Κω και στη Λέρο είτε το από­γευ­μα της Πα­ρα­σκευ­ής με το πλοίο της γραμ­μής, είτε το πρωί του Σαβ­βά­του με το κα­τα­μα­ράν, με το οποίο και θα επι­στρέ­φουν στη βάση τους το από­γευ­μα της ίδιας μέρας.

Αντί­θε­τα, οι ομά­δες της Κω και η ΑΕ Λέρου θα έρ­χο­νται στη Ρόδο ανα­γκα­στι­κά τις κα­θη­με­ρι­νές, καθώς τα Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κα ξέ­μει­ναν από δρο­μο­λό­για και το μο­να­δι­κό πλοίο θα περ­νά­ει από τα νησιά τα ξη­με­ρώ­μα­τα της Δευ­τέ­ρας.

Ως εκ τού­του κι ακρι­βώς επει­δή θα πρέ­πει να δια­σφα­λι­στεί και η επι­στρο­φή, χωρίς να υπο­χρε­ω­θούν οι απο­στο­λές των ομά­δων σε δια­νυ­κτέ­ρευ­ση, το πλέον πι­θα­νό είναι τα παι­χνί­δια των νη­σιω­τών στη Ρόδο να διε­ξά­γο­νται τις Τρί­τες και της Πέμ­πτες, με ό, τι αυτό συ­νε­πά­γε­ται για τους ερ­γα­ζό­με­νους πο­δο­σφαι­ρι­στές, προ­πο­νη­τές, πα­ρά­γο­ντες και διαι­τη­τές, όπως και για τους μα­θη­τές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.