Τοπικές Ειδήσεις

Μήνυμα του Νικηφόρου Παπανικόλα για το νέο σχολικό έτος

Μήνυμα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Νικηφόρου Παπανικόλα για το νέο σχολικό έτος:

Κάθε νέα σχολική χρονιά σηματοδοτεί μια νέα πορεία και την έναρξη μιας διαδρομής για την ευόδωση των στόχων και των προσδοκιών. Ένα ταξίδι στη γνώση, κοπιαστικό αλλά ωφέλιμο.

Οι μαθητές, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό, που απαιτεί επιμονή και διαρκή αγώνα, έχουν ανάγκη τη συμπαράσταση και την υποστήριξη όλων μας για να αποκομίσουν τα απαραίτητα εφόδια για τη μελλοντική τους ζωή.

Η επένδυση στην Παιδεία, είναι επένδυση στο μέλλον των νησιών μας.

Ως περιφερειακή παράταξη έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της Παιδείας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό σε όλα τα νησιά του Ν. Αιγαίου αλλά και να βελτιωθούν οι συνθήκες εκπαίδευσης.

Εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να φέρει τους μαθητές όλων των βαθμίδων ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους τους.

Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς που σμιλεύουν τους χαρακτήρες των παιδιών και μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους καλή δύναμη και στους γονείς των μαθητών εύχομαι να έχουν υπομονή και επιμονή.

Καλή σχολική χρονιά!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου