Όπως είχε προαναγγείλει η «δσπορ», την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στο γήπεδο Παραδεισίου, ο Διαγόρας θα αντιμετωπίσει στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, τον Αστέρα Παστίδας, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να… ξεμουδιάσουν από τις καθημερινές προπονήσεις, αλλά και για να βγάλει ο Σάκης Θεοδοσιάδης τα πρώτα του χρήσιμα συμπεράσματα.
Ο «γηραιός» επισημοποίησε την διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης με την ακόλουθη ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων:
«Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 στις 5:30μ.μ. στο γήπεδο του Παραδεισίου, ο Διαγόρας θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι της νέας περιόδου. Θα είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, με αντίπαλο τον Αστέρα Παστίδας.
Ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Παράλληλα, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για την κατάσταση του νέου Διαγόρα.
Από την πλευρά τους, οι παίκτες θα μπορέσουν να βγουν από την ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων της προετοιμασίας, που ξεκίνησε στις 28 Αυγούστου.
Κεκλεισμένων των θυρών
Το φιλικό παιχνίδι του Διαγόρα με τον Αστέρα Παστίδας, την Κυριακή στο Παραδείσι, θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του πρωτοκόλλου (covid-19). Εκτός από τις αποστολές των δυο ομάδων, τους διαιτητές, τον γιατρό, το προσωπικό της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 και το προσωπικό του γηπέδου, δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άλλους.
Ο αγώνας θα γίνει χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ