Ρεπορτάζ

Λογιστής δικάζεται για κακουργηματική υπεξαίρεση

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων κατηγορούμενος για υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας που το έχουν εμπιστευθεί στον υπαίτιο λόγω της ιδιότητάς του ως εντολοδόχου και διαχειριστή ξένης περιουσίας, κατ’ εξακολούθηση, θα καθίσει την 23η Σεπτεμβρίου 2021 ένας λογιστής της Ρόδου.
Ο λογιστής είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του μετά την απολογία του.
Μηνυτής είναι επιχειρηματίας, που έχει υποβάλει τρεις μηνύσεις.
Κατηγορείται συγκεκριμένα για το ό,τι τον Οκτώβριο του 2013, ιδιοποιήθηκε παράνομα το συνολικό χρηματικό ποσό των 143.008,73 €, ήτοι χρηματικό ποσό ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, που είχε λάβει τμηματικά ως εντολοδόχος της εγκαλούσας ομόρρυθμης εταιρίας και 2 εγκαλούντων εκπροσώπων αυτής για τις ανάγκες της εντολής και ως διαχειριστής της περιουσίας τους, εκτελώντας νομικώς δεσμευτικές πράξεις.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Γιάννης Κοκκινογένης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου