Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, ενημέρωσε ότι την Δευτέρα 22 Ιουνίου θα γίνει η γενική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Ταυτόχρονα, ο Σύνδεσμος ενημέρωσε ότι οι ενδιαφερόμενοι προπονητές που θέλουν να δηλώσουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να το πράξουν έως την Παρασκευή 19 Ιουνίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Ε.Ε. του Συνδέσμου μας, τηρώντας την απόφαση της Ε.Ε. της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου για εκλογές στους συνδέσμους της χώρας μας, καλούμε σε γενική συνέλευση τα μέλη μας την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 17:30 στα γραφεία μας, που βρίσκονται στην οδό Κοδριγκτώνος 42.
Αν δεν υπάρξει απαρτία, οι διαδικασίες θα επαναληφθούν την επόμενη ημέρα 23 Ιουνίου, την ίδια ώρα 17:30 και στον ίδιο χώρο.
Παρακαλούμε τους συνάδελφους προπονητές να προσέλθουν στην Γ.Σ., ώστε να υπάρξει απαρτία από την πρώτη ημέρα, να εκλεγεί η Ε.Ε. και να αποστείλουμε άμεσα την νέα σύνθεση της στην Ομοσπονδία μας.
Υποψηφιότητες για την νέα διοίκηση θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουνίου στον γενικό γραμματέα Βαγγέλη Χατζηαντωνίου στο τηλέφωνο 6932458».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ