Ειδήσεις

Ξέμεινε από… χαρτί υγείας το αεροδρόμιο της Κω-Την βοήθεια των ξενοδόχων ζήτησε ο αερολιμενάρχης!

Απίστευτο και όμως αληθινό.Δεν έχουμε ούτε χαρτί υγείας στο αεροδρόμιο της Κω.

Είμαστε από τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς με την μεγαλύτερη ζήτηση και όμως δεν μπορούμε να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες του αεροδρομίου μας.

Ο αερολιμενάρχης προσπαθώντας να προστατεύσει την εικόνα του αεροδρομίου της Κω ζήτησε την στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων έτσι ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του αεροδρομίου σε χαρτί υγείας.

Δείτε παρακάτω το email που δημοσιεύει το kosnews24.gr σύμφωνα με το οποίο η Ένωση Ξενοδόχων Κω ζητάει από τους ξενοδόχους να αγοράσουν χαρτί υγείας για να μην πληγεί η γενικότερη εικόνα του νησιού μας.

Subject: Βοήθεια προς το αεροδρόμιο ΚΩ

Κως, 10 Ιουνίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 1953

Προς: Ξενοδοχεία Ν. Κω
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στα πλαίσια διάφορων αναγκών που προκύπτουν στο αεροδρόμιο, προσπαθούμε ως ιδιώτες-επιχειρηματίες να βοηθήσουμε προκειμένου να μη δημιουργείται άσχημη εικόνα στους τουρίστες από τη βασικότερη πύλη εισόδου-εξόδου. Μας ενημέρωσε ο κύριος αερολιμενάρχης πως υπάρχει ανάγκη για χαρτί υγείας στο αεροδρόμιο της Κω. Η διαδικασία έχει ως εξής:
1) Υπάρχει συνεργασία αεροδρομίου με την εταιρία της Select του κ. Μεταξωτού

2) Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση παρακαλώ να δώσει το ποσό που μπορεί στην παραπάνω εταιρία, τηλέφωνα 2242051361 & 2242051761

3) Το τιμολόγιο αγοράς θα βγει στο όνομα της δικής σας εταιρίας οπότε εκπίπτουν από την εφορία

4) Η Select θα τα παραδώσει στο αεροδρόμιο

Παρακαλώ ενημερώστε μας τηλεφωνικά ή με email για το ποσό που καταθέσατε ή την ποσότητα που αγοράσατε ώστε να κάνουμε τις διασταυρώσεις με το αεροδρόμιο της Κω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας, είναι κάτι που αφορά τη γενικότερη εικόνα του νησιού μας.

Με εκτίμηση,
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κωνσταντίνα Σβύνου Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου

kosnews24.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου