ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταδίκη Λεριού που μετέφερε στον… πρωκτό του ένα «αυγό» με ηρωίνη!

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Ηρωίνη

Ποινή κάθειρ­ξης 8 ετών και χρη­μα­τική ποινή ύψους 5.000 ευρώ επέβαλε το Τρι­με­λές Εφετείο Δωδε­κα­νή­σου επί κακουρ­γη­μά­των σε έναν 40χρονο κάτοικο της Λέρου που κατείχε ενα «αυγό» ηρωίνης βάρους 27,7 γραμ­μα­ρίων και μήκους 7 πόντων το οποίο είχαν αφαι­ρέ­σει την 1η Νοεμ­βρίου 2016 από τον πρωκτό του αστυ­νο­μι­κοί του ΑΤ Λέρου!

Πιο συγκε­κρι­μένα, εντο­πί­στη­καν στον λιμένα της Λέρου και υπο­βλή­θη­καν σε έλεγχο τρία άτομα και συγκε­κρι­μένα ο 40χρονος με τον 42χρονο αδελφό του κι ένας 30χρονος φίλος τους.

Οι δύο πρώτοι αδελφοί, που έχουν απα­σχο­λή­σει ξανά τις αστυ­νο­μι­κές αρχές σε υπο­θέ­σεις ναρ­κω­τι­κών, κίνησαν τις υποψίες των αστυ­νο­μι­κών που απο­φά­σι­σαν να τους ελέγ­ξουν.

Προ­σή­χθη­σαν κι από τον έλεγχο που ακο­λού­θησε προ­έ­κυψε ότι ο 42χρονος είχε αφαι­ρέ­σει κατά την διάρ­κεια του ταξι­διού του από την Αθήνα στην Λέρο, το κινητό τηλέ­φωνο ενός επιβάτη.

Ο 40χρονο αδελφός του βρέθηκε να κατέχει δύο συσκευα­σίες με μικρο­πο­σό­τητα ηρωίνης, ένα ναρ­κω­τικό χάπι και ζυγαριά ακρι­βείας, ενώ παράλ­ληλα είχε απο­κρύ­ψει στον πρωκτό του ποσό­τητα ναρ­κω­τι­κής ουσίας, η οποία αφού απο­βλή­θηκε δια­πι­στώ­θηκε ότι πρό­κει­ται για ηρωίνη βάρους 27,7 γραμ­μα­ρίων.

Ο 30χρονος, κατείχε ένα «φιξάκι» με μικρο­πο­σό­τητα ηρωίνης.

Ως συνή­γο­ρος υπε­ρά­σπι­σής του παρέστη ο δικη­γό­ρος κ. Βασίλης Πάππου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.