Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι του Αστέρα Παστίδας, περιμένοντας να μάθουν αν ο Γιώργος Ισκάς θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Φοίβο.
Ο πολύπειρος μέσος τραυματίστηκε στο γόνατο στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Α.Ε. Κατταβιάς όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή και άμεσα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.
Οι άνθρωποι και το τεχνικό επιτελείο τον Παστιδενών περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής που αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και το κατά πόσο ο Γιώργος Ισκάς θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί απέναντι στους Κρεμαστενούς.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Στέλιου Πατηνιώτη, εκτός από τον τιμωρημένο Λάμπρο Καρύδη.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, μετά από το τετραήμερο ρεπό που είχαν οι αθλητές, χθες επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, στρέφοντας όλη την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Φοίβο στο γήπεδο Κρεμαστής.
Το πρόγραμμα, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, επικεντρώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Οι προπονήσεις των Παστιδενών θα είναι καθημερινές μέχρι και την Παρασκευή που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.
Το παιχνίδι με τον Φοίβο, όπως και όλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, είναι αποφασιστικής σημασίας για τον Αστέρα, στην προσπάθεια που κάνει για την εξασφάλιση της παραμονής.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ