Ειδήσεις

Ο Λοΐζος Μιχάλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ρόδου με το ΡΟΔΗ του Χατζή

Γεννήθηκα στη Ρόδο στις 14/9/1981. Είμαι απόφοιτος Ι.Ε.Κ. Ρόδου στο τμήμα Μηχ/νο Λογιστήριο. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε Γραφείο Γενικού Τουρισμού. Από το 2008 – 2010 μέλος στον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Σύλλογο «Διγενής» Κοσκινού.

Μέλος Αναπληρωματικό του Διοικητικού Συμβουλίου των Εφέδρων Αξιωματικών Δωδεκανήσου. ΣΕΑΝ ΔΩΔ/ΣΟΥ από το 2008 έως σήμερα. Ιδρυτικό μέλος και Γενικός Γραμματέας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών ” Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ”.

Μέλος στον σύλλογο Αρχιτεκτονικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ρόδου και Μεσαιωνικό Ρόδο. Απολύθηκα το 2003 από τις Ένοπλες Δυνάμεις με το Βαθμό του Εφέδρου Ανθυπολοχαγού. Τα τελευταία 21 χρόνια διαμένω στα Κοσκινού, όπου κατάγεται η Μητέρα μου.

Με τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2010 για πρώτη φορά ασχολήθηκα με τα κοινά του Τόπου και συγκεκριμένα στο Χωριό Κοσκινού Ρόδου όπου και εκλέχθηκα Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας της Παράταξης Η ΡΟΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ του Γιώργου Χατζημάρκου. Κατέρχομαι στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2014 με τον Χατζή Χατζηευθυμίου με την Παράταξη ΡΟΔΗ Ροδιακή Δημιουργία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου