ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποκαλυπτική η Ουκρανέζα για το κύκλωμα κοκαΐνης

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΚΑΙΝΗ

Ακρως απο­κα­λυ­πτι­κή για τη δράση κυ­κλώ­μα­τος δια­κί­νη­σης κο­κα­ΐ­νης είναι η κα­τά­θε­ση που έδωσε στους αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Δί­ω­ξης Ναρ­κω­τι­κών Ρόδου μια 32χρονη Ου­κρα­νέ­ζα, κά­τοι­κος Αθη­νών, που κα­τη­γο­ρεί­ται για δια­κί­νη­ση ναρ­κω­τι­κών με τη μορφή της με­τα­φο­ράς και κα­το­χής, κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση.

Η 32χρονη συ­νε­λή­φθη από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Δί­ω­ξης Ναρ­κω­τι­κών Ρόδου γιατί μετά από έρευ­να βρέ­θη­κε επι­με­λώς κρυμ­μέ­νη στα γεν­νη­τι­κά της όρ­γα­να συ­σκευα­σία με κο­καϊ­νη βά­ρους 157,6 γραμ­μα­ρί­ων!

Εντο­πί­στη­κε κατά την έξοδο της από το πλοίο BLUE STAR, την 8η Φε­βρουα­ρί­ου 2015 και ώρα 14.00′. Κατά τον έλεγ­χο συ­μπε­ρι­φε­ρό­ταν ύπο­πτα και αφού οι αστυ­νο­μι­κοί την οδή­γη­σαν στο Τμήμα Δί­ω­ξης Ναρ­κω­τι­κών και της γνω­στο­ποί­η­σαν ότι πρό­κει­ται να υπο­βλη­θεί σε σω­μα­τι­κή έρευ­να από γυ­ναί­κα αστυ­νο­μι­κό, εκεί­νη απε­κά­λυ­ψε ότι έχει απο­κρύ­ψει μέσα στον κόλπο της, συ­σκευα­σία με ναρ­κω­τι­κές ου­σί­ες.  Βρέ­θη­κε  συ­γκε­κρι­μέ­να στον  κόλπο   της,   μία   αυ­το­σχέ­δια   πλα­στι­κή   συ­σκευα­σία με κο­κα­ΐ­νη μι­κτού βά­ρους 125 γραμ­μα­ρί­ων και μία αυ­το­σχέ­δια πλα­στι­κή συ­σκευα­σία με κο­κα­ΐ­νη μι­κτού βά­ρους 32,6 γραμ­μα­ρί­ων.

Εξε­τα­ζό­με­νη κα­τέ­θε­σε ότι τον τε­λευ­ταίο καιρό αντι­με­τω­πί­ζει οι­κο­νο­μι­κά προ­βλή­μα­τα πράγ­μα το οποίο γνώ­ρι­ζε ο πε­ρί­γυ­ρός της.

Πριν τις γιορ­τές των Χρι­στου­γέν­νων του 2014 επι­κοι­νώ­νη­σε μαζί της μέσω κι­νη­τού τη­λε­φώ­νου ένας Αλ­βα­νός, ο οποί­ος της συ­στή­θη­κε ως «Σε­φερ­λής», τον οποίο μέχρι σή­με­ρα δεν έχει γνω­ρί­σει.

Το κι­νη­τό της τη­λέ­φω­νο του το έδωσε, όπως ισχυ­ρί­ζε­ται,  ένα τρίτο πρό­σω­πο το οποίο γνω­ρί­ζει σαν «Χρή­στο».

Ο «Σε­φερ­λής» της πρό­τει­νε να με­τα­φέ­ρει πο­σό­τη­τες κο­κα­ΐ­νης στην Ρόδο και ως αμοι­βή θα έπαιρ­νε το χρη­μα­τι­κό ποσό των 700 ευρώ ανά με­τα­φο­ρά.

Στην Ρόδο ήρθε άλλες τρεις φορές και συ­γκε­κρι­μέ­να την 26η/12/2014, την 08η/01/2015 και την 21η/01/2015 για να πα­ρα­δώ­σει πο­σό­τη­τες κο­κα­ΐ­νης σε άτομα τα οποία της υπο­δεί­κνυε ο «Σε­φερ­λής» από το τη­λέ­φω­νο.

Ένα άτομο το οποίο θυ­μή­θη­κε ότι είχε πα­ρα­λά­βει την κο­κα­ΐ­νη ήταν ένας άν­δρας τον οποίο της πα­ρου­σί­α­σαν ως «Γιάν­νη».

Την 26/12/2014 και την 08/01/2015 τον συ­νά­ντη­σε στο πάρκο πίσω από το Εθνι­κό Θέ­α­τρο Ρόδου, όπου του πα­ρέ­δω­σε τις ναρ­κω­τι­κές ου­σί­ες.

Επι­πλέ­ον την 21/01/2015 συ­να­ντή­θη­κε πάλι μαζί του στο πάρκο που βρί­σκε­ται στην συμ­βο­λή των οδών Αμε­ρι­κής και Κα­ζού­λη.

Πι­θα­νο­λό­γη­σε ακόμη ότι οι δύο συ­σκευα­σί­ες που με­τέ­φε­ρε προ­ο­ρί­ζο­νταν για το ίδιο άτομο.

Υπο­στή­ρι­ξε ακόμη ότι τα ναρ­κω­τι­κά τα οποία με­τέ­φε­ρε τα πα­ρε­λάμ­βα­νε στην Αθήνα, στην πε­ριο­χή του Με­τα­ξουρ­γεί­ου, από άγνω­στο άνδρα, τον οποίο και πε­ριέ­γρα­ψε.

Ως συ­νή­γο­ρος υπε­ρά­σπι­σης της πα­ρέ­στη η δι­κη­γό­ρος κ. Μαρία Κρι­κο­πού­λου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.