Ο ΓΑΣ Ιάλυσος με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημοποίησε την απόκτηση εννέα ποδοσφαιριστών, γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας με τον Στέφανο Μαρτσάκη, ενώ κάλεσε όλους τους φιλάθλους στο κρίσιμο παιχνίδι με την Καλαμάτα.
Αναλυτικά:
Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Ιάλυσος στην προσπάθειά της για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα το νέο έτος, με σκοπό την σωτηρία της ομάδας από τον υποβιβασμό, προέβη στην ανανέωση του ρόστερ της αποκτώντας ποδοσφαιριστές με κίνητρο να αγωνιστούν στην κατηγορία και με όρεξη για δουλεία.
Οι πρόσφατες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, έγιναν με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της ομάδας μας .
Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού είναι οι:
Τίμης Μπάρδης, Σεργκέι Κούντικ, Σεκούμπα Ντιατά, Νίκος Πάτας, Ανδρέας Μαστραντωνάκης, Ιωάννης Πριονάς, Άγγελος Τασιούλης, Σωκράτης Κυριλλίδης, Θεόδωρος Χειρίτραντας.
Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και πείσμα ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και οι προσωπικοί τους.
Παρελθόν επίσης αποτελεί από την ομάδα μας ο Στέφανος Μαρτσάκης ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.
Από αυτή την Κυριακή 12/01/2020 στη 13:00 η ομάδα μας κάνει νέα αρχή με έναν και μόνο στόχο. Όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ιαλυσού και του νησιού είναι απαραίτητος στο δύσκολο αγώνα με την ομάδα της Καλαμάτας! Να είσαι εκεί!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ