ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Δωδεκανήσου: Τετάρτη η συνέχεια

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Την προσεχή Τετάρτη 17 Ιανουα­ρίου θα συνε­χι­στεί η Γ’ φάση του Κυπέλ­λου Δωδε­κα­νή­σου στον όμιλο Ρόδου, με την ΕΠΣΔ να ορίζει τρεις ανα­με­τρή­σεις.
Στο δημο­τικό στάδιο ο Α.Σ. Ρόδος θα υπο­δε­χθεί τον Κλεάνθη, στο «Οικο­νο­μί­δειο» ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα φιλο­ξε­νή­σει τον Διαγόρα Βατίου και στα Μάσαρη ο τοπικός Αστέρας θα αντι­με­τω­πί­σει τον Ηρακλή Μαρι­τσών. Οι ώρες που θα ξεκι­νή­σουν οι ανα­με­τρή­σεις δεν έχουν ακόμα ανα­κοι­νω­θεί, κάτι που ανα­μέ­νε­ται μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Να σημειώ­σουμε ότι στην επόμενη φάση του θεσμού του βρί­σκο­νται ήδη ο Κλε­ό­βου­λος, η ΑΕΡΑ, ο Άρης Αρχαγ­γέ­λου και η Α.Ε. Κατ­τα­βιάς.
Ανα­λυ­τικά:
Κύπελλο Δωδε­κα­νή­σου
Όμιλος Ρόδου
Γ’ φάση
Τετάρτη 17/1

•Δ.Σ. Ρόδου
Α.Σ. Ρόδος- Κλε­άν­θης
• «Οικο­νο­μί­δειο»
ΓΑΣ Ιάλυσος- Δια­γό­ρας Βατίου
• Μάσαρη
Αστέρας Μασάρων- Ηρακλής Μαρι­τσών

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.