Την Κυριακή συμπληρώθηκαν κιόλας εννέα χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα, που ο Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου… ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων, βυθίζοντας στο πένθος, εκτός φυσικά από την οικογένειά του, όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία της Δωδεκανήσου.
Τα έργα και τα οράματά του για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας δεν θα ξεχαστούν από κανένα, γι’ αυτό και παραμένει στη μνήμη όλων.
Με αφορμή την συμπλήρωση εννέα χρόνων από την απώλεια του, η ΕΠΣΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Σήμερα (σ.σ. Κυριακή) συμπληρώνονται εννέα χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο πρόεδρός μας, ο αείμνηστος Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου, ο άνθρωπος που άφησε το στίγμα του στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και σφράγισε με την παρουσία του την τοπική κοινωνία της Σορωνής.
Η έντονη προσωπικότητά του κάνει σε όλους εμάς που τον ζήσαμε από κοντά την απώλειά του ακόμα περισσότερο οδυνηρή.
Πρόεδρε μάς λείπεις, μας λείπουν οι γνώσεις σου, μας λείπει η πραότητά σου, θυμόμαστε με νοσταλγία τις παρεμβάσεις σου σε ποδοσφαιρικά θέματα, ξέρουμε λείπεις και από την οικογένειά σου αλλά είμαστε σίγουροι ότι είσαι πάντα δίπλα μας, είσαι στην ΕΠΣΔ στο δεύτερό σου σπίτι και χαμογελάς βλέποντας από ψηλά το ενωσιακό, το δικό σου γήπεδο…
Η διοίκηση της ΕΠΣΔ, οι ποδοσφαιριστές, οι παράγοντες, οι δημοσιογράφοι είμαστε τυχεροί που σε γνωρίσαμε από το οποιοδήποτε μετερίζι και έχουμε χρέος αυτόν τον δικό μας Κλεόβουλο, τον ξεχωριστό, να τον γνωρίσουμε και στους νεότερους.
Πρόεδρε συνεχίζουμε…»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ