Στις επάλξεις επέστρεψε το Rhodes Squash Club, το οποίο ξεκινάει προπονήσεις από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.
Το Rhodes Squash Club εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, προκειμένου να ενημερώσει τους αθλητές για τον τρόπο λειτουργίας των γηπέδων, ενόψει προπονήσεων:
«Μετά από πολύμηνη αναμονή είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας των γηπέδων του ξενοδοχείου SHERATON.
Συγκεκριμένα:
1.Τα γήπεδα δίδονται σε χρήση ξανά από το Σάββατο 12/9/2020
2.Θα επιτρέπεται η χρήση μόνο του ενός γηπέδου κάθε φορά και θα επιτρέπεται η συνύπαρξη μέχρι δύο άτομα ανά ώρα απασχόλησης του γηπέδου.
3.Τα γήπεδα θα χρησιμοποιούνται εναλλάξ. Μεταξύ των ραντεβού θα υπάρχει κενό 15’έτσι ώστε να μη συναντιούνται οι παίκτες λόγω προληπτικών μέτρων για το Covid-19. Για παράδειγμα: 15:00-16:00 λειτουργεί το αριστερό γήπεδο. Το επόμενο ραντεβού είναι στο δεξί γήπεδο στις 16:15-17:15. Τα γήπεδα θα λειτουργούν εναλλάξ ώστε κάθε γήπεδο να παραμένει κενό 1 ώρα μεταξύ του προηγούμενου και επόμενου ραντεβού.
4.Ο καθορισμός του γηπέδου χρήσης θα γίνεται από το προσωπικό της πύλης και θα αναφέρεται στην κράτηση του ενδιαφερόμενου όταν εισέρχεται στο ξενοδοχείο.
5.Οι χρήστες των γηπέδων έχουν την υποχρέωση με το πέρας χρήσης αυτού να καθαρίσουν τα τζάμια του γηπέδου με σχετικό αντισηπτικό που θα υπάρχει διαθέσιμο στον χώρο του γηπέδου.
6.Δεν επιτρέπεται να εναποθέτεται αθλητικός και λοιπός εξοπλισμός στον εξωτερικό χώρο (φουαγιέ) των γηπέδων.
7.Όσοι είχαν ενεργές συνδρομές πριν το κλείσιμο των γηπέδων να επικοινωνήσουν με την πύλη του ξενοδοχείου προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της συνδρομής τους.
8.Ισχύει η ίδια τιμολογική πολιτική χρήσης των γηπέδων και τα πακέτα χρήσης που ίσχυαν και πριν το κλείσιμο των γηπέδων.
9.Όλα τα παραπάνω δύναται να μεταβληθούν εάν αλλάξουν τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα σχετικά με την προστασία της δημόσιας υγείας.
10.Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα ανωτέρω από τους χρήστες των γηπέδων η διοίκηση του ξενοδοχείου δύναται να προβεί σε αναστολή λειτουργίας των γηπέδων.
Καλή επάνοδο και προσοχή!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ