Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του ΔΣ του ΣΕΕΜΠ με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, Νίκο Καραμαρίτη

Τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, Νίκο Καραμαρίτη και τους συνεργάτες του συνάντησαν τα μέλη του νέου ΔΣ του ΣΕΕΜΠ προκειμένου να συζητήσουν το βασικό αυτό θέμα της καθημερινότητας.

Ο Αντιδήμαρχος μας ενημέρωσε για το εβδομαδιοαιο πρόγραμμα καθαριότητας, που έχει εκπονηθεί και τηρείται ευλαβικά, με την χρήση πλυστικής σκούπας και σκούπας απορρόφησης, όπως επίσης και για τον προγραμματισμό δύο οχημάτων ένα εκ των οποίων ηλεκτροκίνητο που με δρομολόγια τις απογευματινές ώρες θα συγκεντρώνουν τα ογκώδη απορρίμματα από τα καταστήματα, ώστε να επιτευχθεί η αποσυμφόρηση των κάδων και να διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις. Φυσικά μας τόνισαν ότι οι πολλαπλοί τρόποι διευκόλυνσης των επιχειρήσεων θα οδηγήσουν και σε αύξηση των απαιτήσεων της διεύθυνσης καθαριότητας από τους επιχειρηματίες. Πλέον όποιος δεν τηρεί τους κανόνες αποκομιδής θα έρχεται αντιμέτωπος με χρηματικό πρόστιμο.

Το ΔΣ επιπλέον ζήτησε περισσότερα καλαθάκια απορριμμάτων πολυσύχναστους δρόμους για τους επισκέπτες, ειδικά τασάκια επίσης στα κεντρικά σημεία, την συχνότερη πλύση των κάδων και την αισθητική βελτίωση – κάλυψη των μεγάλων κάδων στα κεντρικά σημεία, όπως αυτά της κολώνας και της πλατείας του Παλατιού.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Δημιουργήθηκε δε ένα δίαυλος επικοινωνίας που θεωρούμε ότι θα οδηγήσει σε πολύ καλή συνεργασία και την επίτευξη ενός πολύ καλού αποτελέσματος για την τρέχουσα σεζόν, που θα αποτελέσει μια βάση προς εξέλιξη και περαιτέρω βελτίωση για την επόμενη χρονιά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου