Απόψεις

180.000 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.- Κινήματος Αλλαγής απέδειξαν ΔΥΝΑΜΙΚΗ κόμματος ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ

Τα νέα τοπικά και νομαρχιακά συλλογικά όργανα του ΠΑ.ΣΟ.Κινήματος Αλλαγής ήδη εκλέχθηκαν. Θερμά συγχαρητήρια σε όσους ήταν υποψήφιοι και σε όσους εκλέχθηκαν να έχουν υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντα, που τους ανέθεσαν τα μέλη.
Τα πιο θερμά συγχαρητήρια θέλω να δώσω σε όλους και όλες, που πήγαν στις κάλπες (που σε όλη την χώρα έφθασαν στις 179.005 μέλη), γιατί απέδειξαν, πως αποφάσισαν να δώσουν δυναμική πρωταγωνιστή της πολιτικής ζωής στο ΠΑ.ΣΟ.Κίνημα Αλλαγής.

Ήδη το δικομματικό πολιτικό σύστημα της Ελλάδας υποχωρεί. Έχει δώσει την θέση του σε τρικομματικό. Και με την συμμετοχή και των άλλων κοινοβουλευτικών και μη κομμάτων, δημιουργείται νέο πολιτικό περιβάλλον, για διεξαγωγή των εκλογών 2023 (ή 2022), με το σύστημα της απλής αναλογικής.

Η σχετική πλειοψηφία της Ν.Δ στον ελληνικό λαό συνεχώς υποχωρεί, κυρίως κάτω από το δισβάστακτο βάρος του διψήφιου πλέον πληθωρισμού (10,2 % τον Απρίλιο), το μεγαλύτερο μέρος του οποίου είχε «φορτωθεί στις πλάτες» των ελλήνων πολιτών πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Θυμίζω, ότι :
η εισβολή αυτή άρχισε στις 24 Φλεβάρη. Και ο επίσημος πληθωρισμός ήταν :
τον Γενάρη 6,2 % και τον Φλεβάρη 7,5 %.
Για την προστασία των ελληνικών νοικοκυριών από τον «καλπάζοντα» πληθωρισμό, το ΠΑ.ΣΟ.Κ – Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει (κατ’ επανάληψη) στην Βουλή διατάξεις νόμου, όπως έπραξε και τώρα, για την ανακούφιση από τις «παρανοϊκές» αυξήσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Μέχρι τις επόμενες εκλογές – που στο πρόσφατο συνέδριο της Ν.Δ, ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε, ότι «θα γίνουν στην ώρα τους» – θα έχουν συντελεστεί δραστικές αλλαγές στον συσχετισμό των πολιτικών δυνάμεων, κυρίως λόγω μετακινήσεων από τον χώρο του Κέντρου (του λεγόμενου μεσαίου χώρου) προς το ΠΑ.ΣΟ.Κ – Κίνημα Αλλαγής.

10 / 5 / 2022

Κοσμάς Σφυρίου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου