Η Νικόλ Κυριακοπούλου ετοιμάζεται μέσα στο μήνα για τη γέννηση της κόρης της, αλλά παράλληλα προχώρησε σε μια σημαντική απόφαση, καθώς διέκοψε μετά από 15 χρόνια τη συνεργασία της με τον Μανώλη Καραγιάννη, αλλάζει σελίδα και θα συνεχίσει με τον Ανδρέα Τσώνη. Η 31 ετών αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος, δηλώνει πως έχει τη θέληση να συνεχίσει για μια ακόμα 4ετία σε υψηλό επίπεδο.

Η Κυριακοπούλου ξεκίνησε να διακρίνεται στο επί κοντώ το 2004 όταν ήταν 6η στο παγκόσμιο Ε/Ν και τις μεγαλύτερες διακρίσεις της είχε το 2015 όταν ήταν 3η στο παγκόσμιο Α/Γ και νικήτρια της σειράς Diamond League.

Η σχετική ανάρτησή της στη σελίδα της τη Δευτέρα 8/5 ήταν η ακόλουθη:

“Η αθλητική μου διαδρομή… στο μυαλό μου… χωρίζεται σε δύο περιόδους.
Σηματοδοτούνται και θα χωρίζονται μεταξύ τους, από το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή μου… τη γέννηση της κόρης μου σε λίγες μέρες!!!
Συνειδητοποιημένη… ώριμη και πιο σίγουρη από ποτέ… θα ξεκινήσω και πάλι, σε λίγους μήνες, την προετοιμασία μου για τα μελλοντικά μεγάλα αθλητικά γεγονότα.
Αυτή τη φορά με τη προπονητική καθοδήγηση του Ανδρέα Τσώνη. Οι γνώσεις και η σημαντική εμπειρία του Ανδρέα είμαι βέβαιη ότι θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο και να πετύχουμε τους στόχους μας.”

Πριν τέσσερις ημέρες είχε γράψει για τη διακοπή της συνεργασίας της:

“Κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Μετά από 15 χρόνια και μια κοινή αθλητική πορεία, επέλεξα να διακόψω τη προπονητική μου συνεργασία με τον Μανώλη Καραγιάννη.
Είμαι ευγνώμων στον Μανώλη και τον ευχαριστώ για όλα!
Ο Μανώλης μου έμαθε το επί κοντώ και μαζί καταϕέραμε σπουδαία πράγματα! Καταρρίψαμε συνολικά 16 ϕορές το πανελλήνιο ρεκόρ (ανοιχτό και κλειστό στίβο) και πετύχαμε σημαντικές διακρίσεις με πιο μεγάλη το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου και την κατάκτηση του Diamond League.
Η διαδρομή μου ως αθλήτρια συνεχίζεται.”

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ