ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκπτώσεις 25 έως 50% ζητά από τους ξενοδόχους, μεγάλος γερμανικός tour operator

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Με επι­στο­λή του προς τους συ­νερ­γα­ζό­με­νους ξε­νο­δό­χους, με­γά­λος γερ­μα­νι­κός tour operator, ζητά ση­μα­ντι­κές εκ­πτώ­σεις, από 25 έως 50%, ανά­λο­γα το διά­στη­μα, για την πε­ρί­ο­δο από Ιού­νιο, έως Οκτώ­βριο 2020, στις τιμές των ξε­νο­δο­χεί­ων.

Πρό­κει­ται για tour operator, ο οποί­ος έχει δώσει αρ­κε­τές προ­κα­τα­βο­λές σε πολλά ελ­λη­νι­κά ξε­νο­δο­χεία και ο οποί­ος ήταν από τους πλέον ενερ­γούς στην σύ­να­ψη συ­νερ­γα­σιών με ξε­νο­δο­χεία που ήταν στο portfolio της Thomas Cook.

Οι πρώ­τες αντι­δρά­σεις αρ­κε­τών ξε­νο­δό­χων, ήταν αρ­νη­τι­κές, αν και είναι πρό­ω­ρη η εξα­γω­γή συ­μπε­ρα­σμά­των, καθώς η επι­στο­λή εστά­λη μόλις την Τε­τάρ­τη.

Η contract manager της εται­ρί­ας, ζητά την συν­δρο­μή των ξε­νο­δό­χων στην προ­σπά­θεια που κα­τα­βάλ­λουν για να επα­νε­κι­νή­σουν τον Του­ρι­σμό, με προ­σφο­ρές 40% έως 50% για τους μήνες Ιού­νιο-Ιού­λιο-Αύ­γου­στο και 25% έως 35% για τους μήνες Σε­πτέμ­βριο και  Οκτώ­βριο.

Η επι­στο­λή

Η επι­στο­λή έχει ως εξής:

«Αγα­πη­τοί συ­νερ­γά­τες,

Όλοι μας , ζούμε πρω­το­φα­νείς και δύ­σκο­λες κα­τα­στά­σεις. Από την πλευ­ρά μας, επι­θυ­μού­με να συ­νερ­γα­στού­με μαζί σας ώστε να δια­χει­ρι­στού­με την κα­τά­στα­ση με τον κα­λύ­τε­ρο δυ­να­τό τρόπο.

Η Ομάδα μας πα­ρα­κο­λου­θεί κα­θη­με­ρι­νά τα γε­γο­νό­τα και τις εξε­λί­ξεις σε όλους τους του­ρι­στι­κούς προ­ο­ρι­σμούς, προ­κει­μέ­νου να έχου­με μια πλήρη ει­κό­να της κα­τά­στα­σης και να εί­μα­στε σε θέση να προ­γραμ­μα­τί­σου­με με σο­βα­ρό­τη­τα, αξιο­πι­στία και απο­φα­σι­στι­κό­τη­τα τα επό­με­να μας βή­μα­τα.

Δυ­στυ­χώς δεν εί­μα­στε σε θέση να γνω­ρί­ζου­με πότε θα πε­ρά­σει αυτό, αλλά ελ­πί­ζου­με ότι θα είναι θέμα εβδο­μά­δων και όχι μηνών. Προς το παρόν, όμως, πρέ­πει να λά­βου­με μέτρα για την προ­στα­σία της αμοι­βαί­ας επι­χει­ρη­μα­τι­κής μας δρα­στη­ριό­τη­τας.

Για το λόγο αυτό συ­νε­χί­ζου­με να ερ­γα­ζό­μα­στε όσο πιο σκλη­ρά μπο­ρού­με και να προ­ε­τοι­μα­ζό­μα­στε για την στιγ­μή που τα πράγ­μα­τα θα επα­νέλ­θουν στο φυ­σιο­λο­γι­κό.

Στό­χος μας είναι να μην χαθεί αυτή η του­ρι­στι­κή πε­ρί­ο­δος!

Στην προ­σπά­θεια μας αυτή να επα­να­κι­νή­σου­με την αγορά και το εν­δια­φέ­ρον των πε­λα­τών, χρεια­ζό­μα­στε όπως είναι φυ­σι­κό, την συν­δρο­μή σας.

Ο χρό­νος είναι λίγος και πρέ­πει να ανα­τρέ­ψου­με το συ­ντο­μό­τε­ρο δυ­να­τό το αρ­νη­τι­κό κλίμα, δί­νο­ντας ώθηση στις κρα­τή­σεις μέσω δια­φη­μι­στι­κής κα­μπά­νιας και δυ­να­μι­κών προ­σφο­ρών.

Στην κοινή αυτή προ­σπά­θεια, σας κα­λού­με να συν­δρά­με­τε με προ­σφο­ρές 40% έως 50% για τους μήνες Ιού­νιος-Ιού­λιος -Αύ­γου­στος και 25% έως 35% για τους μήνες Σε­πτέμ­βριος -Οκτώ­βριος.

Αγα­πη­τοί συ­νερ­γά­τες, δεν είναι η πρώτη φορά που μαζί κα­λού­μα­στε να αντι­με­τω­πί­σου­με μια κρίση και τε­λι­κώς να την ξε­πε­ρά­σου­με με επι­τυ­χία. Εί­μα­στε αι­σιό­δο­ξοι ότι μπο­ρού­με μαζί και ενω­μέ­νοι να τα κα­τα­φέ­ρου­με και αυτή τη φορά’.

. πηγή money-tourism.gr

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.