Ειδήσεις

All inclusive επιλέγει φέτος πάνω από το 70% των Ρώσων τουριστών

Ρωσία

Πάνω από το 70% των Ρώσων τουριστών θα επιλέξουν φέτος διακοπές all inclusive, σύμφωνα με έρευνα της TUI Ρωσίας, που διενήργησε η εταιρεία ερευνών αγοράς GfK.Μεταξύ των κατοίκων της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης, το 71% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι προτιμούν να ξεκουραστούν με το σύστημα all inclusive κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Στη δεύτερη θέση στη δημοτικότητα του τύπου των διακοπών ήταν το «FB» και τρίτη επιλογή η διαμονή με πρωινό και δείπνο.Σύμφωνα με την TUI Ρωσίας, το 2014 οι διακοπές με all inclusive ανήλθαν στο 69,5% των συνολικών πωλήσεων. Από τις αρχές του 2015 το μερίδιό τους στις κρατήσεις υπερβαίνει το 50%. Αυτή τη στιγμή, στις πρόωρες κρατήσεις στη ρωσική αγορά προηγούνται η Τουρκία και η Αίγυπτος, προορισμοί που συνδέονται με το σύστημα all inclusive.

Το all inclusive, δήλωσε στο interfax ο διευθυντής μάρκετινγκ και πληροφορικής της TUI Ρωσίας Ivor Vukelik, είναι σήμερα η πιο δημοφιλής μορφή διακοπών για τους Ρώσους γιατί πληρώνουν το κόστος των διακοπών, της διατροφής και της αναψυχής και δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη συναλλαγματική ισοτιμία.

tornosnews.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.