Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν στην παραίτηση της Ομόνοιας Γενναδίου από το παιχνίδι με τον Πολυβώτη και στις αποφάσεις επί των απολογιών.
Η Π.Ε. τιμώρησε με μία αγωνιστική την έδρα της ΑΕΡΑ για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Πυλίου.
Όσον αφορά στην παραίτηση της Ομόνοιας, το παιχνίδι κατακυρώνεται με σκορ 3-0 στον Πολυβώτη και στην ομάδα του Γενναδίου επεβλήθη χρηματικό πρόστιμα.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις:
Παραίτηση σωματείου Ομόνοιας Γενναδίου με Πολυβώτη Νισύρου (10η αγωνιστική)
Σύμφωνα με το από 08/01/2020 έγγραφο της, η ομάδα της Ομόνοιας Γενναδίου δηλώνει ότι παραιτείται του αγώνα με την ομάδα Πολυβώτη Νισύρου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου 2019-202, λόγω οικονομικής αδυναμίας. Η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τα εξής:
Ο αγώνας Πολυβώτης- Ομόνοια Γ. για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου 2019-2020, κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδος του Πολυβώτη (άρθρο 17’ παρ. 2’ του ΚΑΠ).
Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο (17’ παρ. 2’ του ΚΑΠ) τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο από την ανυπαίτια ομάδα (Πολυβώτης).
Επίσης στην ομάδα της Ομόνοιας Γενναδίου επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (άρθρο 17’ παρ. 2’ του ΚΑΠ).
Αποφάσεις απολογιών
Ηρακλής Μαριτσών- Φοίβος Κρεμαστής στις 15/12 (14η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο του Ηρακλή Μαριτσών την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (άρθρο 15’ παρ. 3’ και 6α’ του Π.Κ.).
Άγιος Γεώργιος Μαλώνας- Εθνικός Αρχίπολης στις 22/12 (7η αγωνιστική, εξ αναβολής)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (άρθρο 15’ παρ. 3’ και 6α’ του Π.Κ.).
ΑΕΡΑ- Α.Ο. Πυλίου στις 15/12 (14η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο της ΑΕΡΑ την πειθαρχική ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (άρθρο 15’ παρ. 3’ και 6’ περ. α’ και β’ του Π.Κ.).
Σχετικά με τον αναγραφόμενο στο Φ.Α. ως εκπρόσωπο κ. Τρ. Τριανταφύλλα η Πειθαρχική Επιτροπή απαλλάσσει τον ως άνω λόγω αμφιβολιών.
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι 10/022020 (άρθρο 23’ παρ. 2α’ του Π.Κ.).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου