Ειδήσεις

Το ΠΑΣΟΚ «απέλυσε» τον Καρχιμάκη

Ένα από τα παρεπόμενα του διαζυγίου του Μιχάλη Καρχιμάκη με το ΠΑΣΟΚ είναι το επεισόδιο που προέκυψε με την απόσπασής του. Υπό την ιδιότητα του υπαλλήλου του υπουργείου Μεταφορών ο Μ. Καρχιμάκης ήταν αποσπασμένος στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, στο μεταξύ όμως τάχθηκε στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου και εντάχθηκε στο ΚΙΔΗΣΟ, οπότε το ΠΑΣΟΚ της Χαριλάου Τρικούπη διέκοψε την απόσπασή του στο κόμμα.

Το γεγονός αυτό αποτέλεσε αφορμή για ανταλλαγή πυρών με στελέχη από τη Χαριλάου Τρικούπη να κάνουν λόγο για «ξετσιπωσιά» από την πλευρά Καρχιμάκη, καθώς θα έπρεπε όπως λένε από μόνος του, να παραιτηθεί, καθώς δεν μπορεί να είναι στέλεχος σε ένα κόμμα και να εμφανίζεσαι ότι πληρώνεται από ένα άλλο. Επίσης του χρεώνουν και πως δεν ειδοποίησε ούτε καν τον αστυνομικό που του έχει διαθέσει το ΠΑΣΟΚ, ώστε να επιστρέψει στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Μ. Καρχιμάκης απαντώντας στα δημοσιεύματα αυτά κάνει λόγο για εμπάθεια εκ μέρους των στελεχών του ΠΑΣΟΚ της Χαριλάου Τρικούπη και κάνει γνωστό πως ήδη έχει άρει την απόσπασή μου με την υποβολή της παραιτήσεώς του από υπάλληλος, προκειμένου να είμαι υποψήφιος με το νέο κόμμα του Γιώργου.

topontiki.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου