ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυριακή οι εκλογές

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΟΚ- ΕΥΚΛΗΣ

Με ανα­κοί­νωση που εξέδωσε η ομάδα του ΠΑΟΚ Κω, ενη­μέ­ρωσε ότι την προσεχή Κυριακή στα γραφεία της, θα διε­ξα­χθούν οι εκλογές για την ανά­δειξη του νέου διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λίου.

Στην ανα­κοί­νωση, η οποία είναι η ακό­λουθη, γίνεται αναφορά και στην εκλο­γο­α­πο­λο­γι­στική συνέ­λευση που διε­ξή­χθη την Κυριακή που πέρασε:

«Την Κυριακή 13/9 στα γραφεία του συλ­λό­γου μας στο Νέο Στάδιο Αντα­γό­ρας και από τις 10:00π.μ. έως τις 12:30 θα γίνουν οι εκλογές του ΠΑΟΚ Κω για την ανά­δειξη νέου Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λίου.

Υπο­ψη­φιό­τη­τες υπο­βάλ­λο­νται στην εφο­ρευ­τική επι­τροπή η οποία απο­τε­λεί­ται από τους Παππά Ιωάννη και Χόνδρο Γιάννη.

Δικαί­ωμα ψήφου έχουν όλοι οι βετε­ρά­νοι, παλιοί αθλητές και παρά­γο­ντες του συλ­λό­γου μας, οι γονείς των παιδιών της Ακα­δη­μίας μας και όσοι φίλοι και μέλη επι­θυ­μούν.

Στην εκλο­γο­α­πο­λο­γι­στική συνέ­λευση της περα­σμέ­νης Κυρια­κής 6/9 στο φιλό­ξενο χώρο του ξενο­δο­χείου ΜΑΡΙΤΙΝΑ παρου­σία αρκετών μελών συζη­τή­θηκε και ψηφί­στηκε ο απο­λο­γι­σμός δράσης του απερ­χό­με­νου Δ.Σ. και έγινε γόνιμη συζή­τηση για τον καλύ­τερο προ­γραμ­μα­τι­σμό της νέας χρονιάς».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.

Πρόσφατα άρθρα

ΚΟΝΣΟΛΑΣ

Μάνος Κόνσολας: «Νέα ρύθμιση 120 δόσεων για χρέη προς την Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία» Η κυβέρνηση υλοποιεί τις δεσμεύσεις της, αναγνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και τους διευκολύνει με μια νέα ρύθμιση οφειλών για χρέη προς το δημόσιο σε 120 δόσεις και ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης τα 30 ευρώ. Στη ρύθμιση μπορούν να ενταχθούν όσοι έχουν βεβαιωμένες οφειλές προς την Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες έως τις 31 Δεκεμβρίου 2024. Το σχετικό νομοσχέδιο πήρε ήδη το δρόμο για τη Βουλή και τις επόμενες μέρες θα ψηφιστεί. Παράλληλα, το ίδιο νομοσχέδιο καθιερώνει αυστηρούς κανόνες για τους servicers και τα funds, ενισχύοντας την προστασία των συνεπών δανειοληπτών.