Πολιτιστικά

Κυριακή στο Σχολείο!

Γονείς – Μαθητές – Εκπαιδευτικοί

ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ στις 12-5-2019

Δημιουργίας συνέχεια στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου, όπου την πρωτοβουλία αυτή τη φορά παίρνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος προγραμματίζει μια ωραία, πολυσυμμετοχική δράση την προσεχή Κυριακή 12 Μαΐου, από τις 9 το πρωί, στον αύλειο χώρο του εκπαιδευτηρίου.

Συγκεκριμένα, προτρέπει γονείς, μαθητές/-τριες και εκπαιδευτικούς να ενώσουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους, με σκοπό να φυτέψουν και να καλλωπίσουν παρτέρια, γλάστρες και πιθάρια του σχολείου, αλλά και -σαν μια μεγάλη παρέα- να πάρουν μαζί το πρωινό τους, συνοδεία μουσικής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου «επιθυμία δεν είναι απλά η -και με αυτό τον τρόπο- περαιτέρω αναβάθμιση του σχολικού περιβάλλοντος, αλλά η μετεξέλιξη της δράσης σε μια επιτυχημένη γιορτή, σε μια κοινή έκφραση της μέριμνας όλων για το σχολείο που αγαπάμε».

Ο Σύλλογος καλεί όσους θα λάβουν μέρος, εκτός από την καλή τους διάθεση και την κατάλληλη ενδυμασία, να είναι εφοδιασμένοι με εργαλεία κηπουρικής (εφόσον διαθέτουν), αλλά και το αγαπημένο τους ρόφημα (με τα απαραίτητα συνοδευτικά), ώστε να στρωθεί το πρωινό τραπέζι…

Η δράση αυτή, η οποία γίνεται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Ρόδου, έχει την έμπρακτη στήριξη της ΒΑΠ Κουγιός, του Pane di Capo, του catering Όμορφος και της κ. Ζωής Αλαφάκη (εμπορία φρούτων), προς τους οποίους εκφράζονται θερμές ευχαριστίες.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου