Αθλητικά

Από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η κατασκευή νέου προπονητικού γηπέδου στα Μαριτσά

Τον νέο βοηθητικό γήπεδο θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια, με το ποσό των 266.251,00 ευρώ

 Την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας  και του Δήμου Ρόδου, για το έργο «Κατασκευή νέου βοηθητικού γηπέδου στην Τ.Κ. Μαριτσών της ΔΕ Πεταλούδων», προϋπολογισμού 266.251,00 ευρώ, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, στη συνεδρίαση της 5ης Μαρτίου 2019, κατόπιν εισήγησης του Εντεταλμένου Αθλητισμού Δωδεκανήσου, Νίκου Νικολή.

Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος βελτίωσης των αθλητικών υποδομών στα νησιά ευθύνης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία αποδεικνύει εμπράκτως το ενδιαφέρον και τη μέριμνά της για τον αθλητισμό και για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, προκειμένου αυτές να γίνουν περισσότερο λειτουργικές, ασφαλείς και φιλικές προς τους μικρούς και μεγάλους χρήστες τους.

Το νέο βοηθητικό γήπεδο θα κατασκευαστεί με σκοπό να πραγματοποιούνται σε αυτό οι προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας “Ηρακλής Μαριτσών” και να μην επιβαρύνεται  ο αγωνιστικός χώρος φυσικού χλοοτάπητα του κυρίως γηπέδου ποδοσφαίρου. Περιμετρικά του γηπέδου θα κατασκευαστεί νέα μεταλλική περίφραξη καθώς και κανάλι απορροής όμβριων υδάτων.

Βάσει των προβλεπομένων από την Προγραμματική  Σύμβαση, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του έργου, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεών της.

Η  Προγραμματική Σύμβαση θα υπογραφεί μεταξύ του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου και του Δημάρχου Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκου και θα έχει διάρκεια ενός έτους από την ημέρα της υπογραφής της από τα συμβαλλόμενα μέρη.

 

Το Γραφείο Τύπου

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου