ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δύσκολο παιχνίδι, λόγω της απραξίας»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ευκλής

Στις εντός έδρας ανα­με­τρή­σεις του, στο πρω­τά­θλη­μα της Β’ Κα­τη­γο­ρί­ας, επι­στρέ­φει σή­με­ρα ο Ευ­κλής Σο­ρω­νής.

Η ομάδα του Μι­χά­λη Τσι­βρι­νή θα υπο­δε­χτεί στις 15:30, στο γή­πε­δο του Αγίου Σουλά το Νηρέα, για την 17η αγω­νι­στι­κή του 2ου ομί­λου.

Οι γη­πε­δού­χοι που βρί­σκο­νται στην κο­ρυ­φή του βαθ­μο­λο­γι­κού πί­να­κα θέ­λουν να προ­σθέ­σουν ακόμα μία νίκη στη συλ­λο­γή τους, μόλις μία αγω­νι­στι­κή πριν την ολο­κλή­ρω­ση της κα­νο­νι­κής πε­ριό­δου, για να πα­ρα­μεί­νουν στο «ρε­τι­ρέ».

Το παι­χνί­δι ανα­μέ­νε­ται να είναι αρ­κε­τά δύ­σκο­λο, όπως δή­λω­σε στη «δσπορ» ο νε­α­ρός τε­χνι­κός:

«Με την ίδια σο­βα­ρό­τη­τα που αντι­με­τω­πί­σα­με όλα τα προη­γού­με­να παι­χνί­δια μας, με την ίδια κα­λού­μα­στε να δούμε και το αυ­ρια­νό (ση­με­ρι­νό) με τον Νηρέα.

Είναι πολύ δύ­σκο­λο το παι­χνί­δι για εμάς, έπει­τα από την αγω­νι­στι­κή απρα­ξία των προη­γού­με­νων ημε­ρών, που ελ­πί­ζω να μην μας επη­ρε­ά­σει.

Κα­λού­μα­στε να αγω­νι­στού­με, με σο­βα­ρό­τη­τα και πει­θαρ­χία από το πρώτο μέχρι το τε­λευ­ταίο λεπτό, προ­κει­μέ­νου να πά­ρου­με τους τρεις βαθ­μούς που θα μας φέ­ρουν ακόμα πιο κοντά στην υλο­ποί­η­ση του στό­χου μας, που είναι η κα­τά­κτη­ση της 1ης θέσης στον όμιλό μας».

Δύο τα προ­βλή­μα­τα

Από εκεί και πέρα, ο νε­α­ρός τε­χνι­κός δεν υπο­λο­γί­ζει στις υπη­ρε­σί­ες δύο πο­δο­σφαι­ρι­στών.

Ο λόγος για τον Νίκο Φρά­γκο που είναι τι­μω­ρη­μέ­νος έπει­τα από την απο­βο­λή του στην ανα­μέ­τρη­ση με τον Άγιο Λουκά και τον Δη­μή­τρη Λα­μπρό­που­λο που έχει τραυ­μα­τι­στεί στους χια­στούς.

Στον πο­δο­σφαι­ρι­στή συ­στή­θη­κε 15 ημέ­ρες πρό­γραμ­μα εν­δυ­νά­μω­σης και στη συ­νέ­χεια θα υπο­βλη­θεί σε νέα εξέ­τα­ση για να δια­πι­στω­θεί σε ποιο ση­μείο βρί­σκε­ται ο τραυ­μα­τι­σμός του.

Όλοι οι υπό­λοι­ποι πο­δο­σφαι­ρι­στές είναι στη διά­θε­ση του Τσι­βρι­νή, ο οποί­ος ολο­κλή­ρω­σε την προ­ε­τοι­μα­σία τους την Πα­ρα­σκευή στο γή­πε­δο του Αγίου Σουλά, με το βάρος να πέ­φτει σε ασκή­σεις τα­κτι­κής, τε­λειώ­μα­τα φά­σε­ων και στη­μέ­νες μπά­λες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.