Ο όμιλος Lindos Hotels παρουσιάζει το καλοκαίρι του 2018 ένα στολίδι μοντέρνας αισθητικής και πολυτέλειας στον όρμο Γενναδίου στη Ρόδο. Με αφοσίωση στην ποιότητα και την τελειότητα, το Gennadi Grand Resort, θα ανοίξει τις πύλες του στους λάτρεις του ήλιου και της θάλασσας, προσφέροντας ηρεμία και μια διέξοδο 5* από την πραγματικότητα.

LINDOS HOTELS
μινεττοσ
Κάθυ και Κώστας Μινέττος | money tourism photo

Κατασκευασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα της μοντέρνας αρχιτεκτονικής και με σεβασμό στην ιδιωτικότητα, οι επισκέπτες στο Gennadi Grand Resort, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δίκλινα δωμάτια και σουίτες με την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της απόλυτης χαλάρωσης στα ιδιωτικά αίθρια και τις πισίνες.

ksd copyright
Κάθυ Μινέττου και Κώστας Σουλούνιας | money tourism photo

Η διαμονή στο Gennadi Grand Resort θα αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία οποιοδήποτε τύπο δωματίου κι αν επιλέξετε, καθώς όλα είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη στις ξενοδοχειακές ανέσεις.

Αξιοποιώντας την εμπειρία του, ο όμιλος Lindos Hotels, ιδιοκτήτης του Gennadi Grand Resort, και γνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο του καλού φαγητού στην ψυχολογία των επισκεπτών και στην ποιότητα των διακοπών τους, έχει δημιουργήσει ούτε ένα ούτε δύο, αλλά οκτώ διαφορετικά εστιατόρια, ικανά να ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Παντρεύοντας την τοπική με τη διεθνή κουζίνα προσφέρουν από το πρωί μέχρι το βράδυ μεγάλη ποικιλία φαγητού και snack συνδυάζοντάς τα με το ανάλογο κρασί ή ποτό.LINDOS HOTELSLINDOS HOTELS

Και μάλιστα με ιδιαίτερα ευρηματικά ονόματα, που παραπέμπουν σε αυτά που θα «συναντήσουν» οι φιλοξενούμενοι:

  • Eδesma (Steak House – Grill Restaurant)
  • Φiloxenia (Table D’ Hôte Main Restaurant)
  • STK (Steak House – Grill Restaurant)
  • Ten2One (All day a la carte Restaurant)
  • Ouzeri (Greek: Ουζερί)
  • Aλati (Beach Deli Restaurant)
  • The Grand Bar (Lounge Bar)
  • “Level 2” (Exclusive Breakfast Restaurant)
Συνέδρια και εκδηλώσεις

LINDOS HOTELSΟι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου το κάνουν ιδανικό για τη διοργάνωση συνεδρίων αλλά και γαμήλιων εκδηλώσεων, ενώ το εξαιρετικά οργανωμένο spa & health club έχει σκοπό να απελευθερώσει τις αισθήσεις των επισκεπτών συνδυάζοντας τη μουσική, τα αρώματα με τις πρακτικές των εξειδικευμένων επαγγελματιών οδηγώντας τους στην πλήρη ισορροπία και ηρεμία.

LINDOS HOTELSΕπενδύοντας στην ελληνική φιλοξενία και με πρωταρχικό σκοπό τη δημιουργία ενός αρμονικού περιβάλλοντος διακοπών, το Gennadi Grand Resort υπόσχεται να προσφέρει αξέχαστες διακοπές στους επισκέπτες του.LINDOS HOTELS

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο money-tourism.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ