Ξεκίνησε σήμερα (Σάββατο 08-08-2015) και ολοκληρώνεται αύριο (Κυριακή 09-08-2015) το 2ο Δωδεκανησιακό τουρνουά μπητς βόλεϊ, που διοργανώνει ο Γ.Σ. Διαγόρας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα».
Εικοσιτέσσερα ζευγάρια που αποτελούν το ταμπλό συμμετέχουν στο τουρνουά Κατηγορίας Μικτό, όπου μικροί και μεγάλοι δίνουν συναρπαστικούς αγώνες, διασκεδάζοντας και προσφέροντας θέαμα!
Στο τουρνουά, που ο «Γηραιός» το εντάσσει στο εορταστικό του πρόγραμμα των 110 χρόνων που κλείνει φέτος (1905-2015), θα διεξαχθεί κι ένα πρωτότυπος αγώνας! Θα έχει καθαρά «κυανέρυθρο» χρώμα, καθώς θα παίξουν «μπασκετικοί» κόντρα σε «ποδοσφαιρικούς»! Θέλοντας να αποδείξουν ότι τα καταφέρνουν εξίσου καλά και στο καλοκαιρινό μπητς βόλεϊ θα κατέβουν στην άμμο για να πάρουν τη νίκη!
Στον αγώνα σούπερ ατραξιόν της δεύτερης ημέρας, που θα ξεκινήσει στις 8μ.μ. και θα διεξαχθεί πριν τον τελικό του τουρνουά, θα πάρουν μέρος οι εξής:
-Από το ποδόσφαιρο οι: Γαργάλης, Καλημέρης, Πεταυράκης, Μπαούρης, Σαμολαδάς και Μαρκακιού.
-Από το μπάσκετ θα παίξουν οι: Τσακίρης Ι., Παναγιωταράκος, Κωνσταντινίδης και Καταβαίνης.
Όλοι έχουν ήδη δηλώσει ότι θα κατέβουν για να κερδίσουν και μάλιστα…άνετα!
Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της ΤΕ. ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου και του ΔΟΠΑΡ, ενώ γίνεται με τη συνεργασία των σωματείων Ροδίων Άθλησις και Τελχινίς.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ