Τοπικές Ειδήσεις

Νέα εποχή για την Κασοκαρπαθία με τη δρομολόγηση του «Blue Star Chios»

Το «Blue Star Chios» κάνει δρομολόγια από τον Πειραιά κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή και ώρα 18.01 με επιστροφή από τη Ρόδο κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή

Νέα εποχή ανοίγει για την Κασοκαρπαθία με τη δρομολόγηση του «Blue Star Chios» στη γραμμή Πειραιάς-Σαντορίνη-Ανάφη-Σηξτεία-Κάσο-Κάρπαθο-Διαφάνι (Κάρπαθος)-Χάλκη-Ρόδος το οποίο αντικατέστησε το «Πρέβελης». Η Blue Star Ferries του Ομίλου Attica αναβαθμίζει τη γραμμή αφού το πλοίο που δρομολόγησε ανήκει στην κατηγορία Β’. Η δρομολόγηση έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους νησιώτες οι οποίοι δεν ξέχασαν τη συνεισφορά της εταιρεία από το 2007 με το «Πρέβελης». Το πρώτο δρομολόγιο ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 5 Μαΐου το απόγευμα από τον Πειραιά.

Το «Blue Star Chios» κάνει δρομολόγια από τον Πειραιά κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή και ώρα 18.01 με επιστροφή από τη Ρόδο κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου