Αθλητικά

«Βρήκα πολλά εμπόδια»

Η διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών, με επικεφαλής τον Γρηγόρη Πίσκαπα ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, έχοντας τρία χρόνια θητεία σύμφωνα με το καταστατικό.
Ωστόσο η διοίκηση δεν θα συνεχίσει το έργο της και στα επόμενα χρόνια, καθώς προέκυψαν προβλήματα τόσο εκτός δ.σ., όσο και εντός αυτού, με τα πρόσωπα που το απαρτίζουν να αποφασίζουν να οδηγηθεί ο σύλλογος σε εκλογές.
Ο Γρηγόρης Πίσκαπας δεν θα διεκδικήσει την προεδρία του νέου δ.σ., αφού ξεκαθάρισε ότι θα αφήσει τις τύχες της ομάδας σε άλλους για να την οδηγήσουν στα επόμενα χρόνια.
Ο πρόεδρος του Ηρακλή, μίλησε στη «δσπορ», εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν να μην συνεχίσει στους «πράσινους».
Ιδού τα λόγια του:
«Δεν ανέλαβα την προεδρία του Ηρακλή Μαριτσών για τη θέση, αλλά γιατί αγαπάω το σύλλογο και ήθελα να προσφέρω.
Στην προσπάθεια που ξεκίνησα βρήκα μπροστά μου πολλά εμπόδια και γι’ αυτό δεν θα συνεχίσω.
Θα αφήσω τις τύχες του Ηρακλή σε άλλους, προκειμένου να τον οδηγήσουν στα επόμενα χρόνια».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι εκλογές των Μαριτσενών αναμένονται μέσα στον Ιούνιο και αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν πρόσωπα που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τα διοικητικά του Ηρακλή. Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη εξέλιξη, δεν επιτρέπει στους «πράσινους» να ασχοληθούν με τα αγωνιστικά, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου