Αθλητικά

Προπόνηση… επιλογής!

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της, η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου θα συνεχίσει τις προπονήσεις στα κλιμάκια, για την επιλογή των αθλητών που θα στελεχώσουν τη μικτή ομάδα των αγοριών. Η προετοιμασία των υποψήφιων αθλητών για τη μικτή μας ομάδα θα συνεχιστεί το προσεχές σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού και στην «τέντα». Συγκεκριμένα, το Σάββατο η προπόνηση θα διεξαχθεί από 19:00 έως 21:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού, ενώ την Κυριακή από 14:00 έως 16:00 στην «τέντα». Οι νεαροί αθλητές που έχουν κληθεί από τον Βενέτη Θωμίδη και τον Στέλιο Κωνσταντινίδη είναι οι εξής: Ράμος Ν., Παληγιάννης Ε., Ζάρρας Ι., Τσακίρης Δ., Σάββας Ι., Αναστασάς Π., (Γ.Σ. Διαγόρας), Ζερβός Ν., Κιούσης Β., Βασιλαράκης Μ., Παπαδόπουλος Π., Φεσάκης Ι. (Κολοσσός Ρόδου), Στεργάκης Π., Καϊζερλή Ν., Ντογκούς Ε., Γιαννακάκης Ν., Καράβας Ν., Μπόζιτς Σ. (Γ.Α.Σ. Ιάλυσος), Φλεβαράς (Ελπίδα Πεταλούδων).
Από τους 18 παραπάνω νεαρούς αθλητές θα γίνει επιλογή και μαζί με τα παιδιά από την Κω θα καταρτιστεί το ρόστερ της μικτής ομάδας των αγοριών. Για τον ίδιο λόγο πρόκειται να γίνει σύντομα και η προετοιμασία των παιδιών για το βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου, υπό την εποπτεία του Δημήτρη Τζομάκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Μίσσας, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Ρόδο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών και έδωσε τις δικές του οδηγίες στους ντόπιους προπονητές.
Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου πρόκειται να ανακοινώσει προσεχές και τα ονόματα των παιδιών από το βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου, ενώ στη συνέχεια θα γίνει προπονητικό διήμερο για την τελική επιλογή της μικτής ομάδας αγοριών στο νομό μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου