Πολιτιστικά

Εκπαιδευτική επίσκεψη του ΕΠΑΛ Παραδεισίου στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης της Ρόδου

Μαθητές της Β τάξης του ΕΠΑΛ Παραδεισίου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης της Ρόδου στις 23 Φεβρουαρίου 2023.

Οι μαθητές περιηγήθηκαν στη μόνιμη έκθεση καθώς και στην περιοδική έκθεση του Μουσείου με τίτλο «Ο Αιγαιακός χώρος με το βλέμμα των περιηγητών τον 16ο-19ο αιώνα και τα Δωδεκάνησα στην Ελληνική Επανάσταση». Στη συνέχεια οι συμμετείχαν στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Γιατί υπάρχει η Τέχνη;» που διεξάγει η υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων Βάλια Μυλωνά, το οποίο στοχεύει στην κατανόηση της σημασίας της τέχνης, τη διάκριση των τεχνών, την καλλιέργεια των αισθήσεων και των συναισθημάτων και κυρίως την αναγνώριση της ανάγκης των εφήβων για έκφραση.

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες μας στο προσωπικό και ιδιαιτέρως στην υπεύθυνη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης της Ρόδου, κ. Βάλια Μυλωνά, για την ιδιαίτερη φιλοξενία που μας παρείχαν, καθώς και για την πολύτιμη γνώση που μεταλαμπάδευσαν στους μαθητές του ΕΠΑΛ», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το σχολείο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου