Τοπικές Ειδήσεις

Με πρόταση του Βασ. Υψηλάντη όλες οι εκδόσεις του Ιδρύματος και της Βιβλιοθήκης της Βουλής στις βιβλιοθήκες των νησιών της Δωδεκανήσου

Στα πλαίσια του εορτασμού των 73 χρόνων της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στον εθνικό κορμό και με πρόταση του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασιλείου Νικολάου Α. Υψηλάντη, Κοσμήτορα και Αντιπροέδρου της Επιτροπής της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων, όλες οι εκδόσεις του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων «για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία» και της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων δωρίζονται σε βιβλιοθήκες που βρίσκονται σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου.

Ειδικά η δωρεά προς την Βιβλιοθήκη του Αναγνωστηρίου «Αι Μούσαι» της Καλύμνου γίνεται, από τη σειρά των βιβλίων που δικαιούται προσωπικά ο βουλευτής στη μνήμη του πατέρα του Αναστάσιου Β. Υψηλάντη που γεννήθηκε στην Κάλυμνο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου