Στην τελετή των νικητών του σιρκουί «72 Χρόνια Ενσωμάτωσης», παρέστη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στη Ρόδο για τον πανηγυρικό εορτασμό της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης, παρά το σφιχτό πρόγραμμα του, βράβευσε τα μικρά παιδιά που διακρίθηκαν στον αγώνα και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ενώ απευθυνόμενος στους διοργανωτές, εξήρε την πρωτοβουλία τους και τους συνεχάρη για το άρτιο οργανωτικό αποτέλεσμα.  Το σιρκουί  «72 Χρόνια Ενσωμάτωσης» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των διεθνών ποδηλατικών αγώνων, Rhodes International Cycling Events 2019, που διοργανώνουν ο «ΡΟΔΗΛΙΟΣ» ποδηλατικός όμιλος και η «SPORT HELLAS TOURS», με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Εθνικές επαγγελματικές ομάδες και κορυφαία ποδηλατικά σωματεία παγκοσμίως, δίνουν το καθιερωμένο ποδηλατικό ραντεβού στο νησί της Ρόδου σε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου και ένα σημαντικό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός με πολυδιάστατα οφέλη καθώς συμβάλει στην προβολή του νησιού και του αθλητισμού, αξιοποιεί τον εναλλακτικό ποιοτικό τουρισμό και μεριμνά για την επιμήκυνση της  τουριστικής περιόδου.
Αποδεικνύουν περίτρανα ότι η Ρόδος αποτελεί πλέον τόπο συνάντησης για όλους τους ποδηλάτες και την καθιερώνουν ως ένα αξιόλογο αθλητικό, τουριστικό και πολιτιστικό προορισμό.
Η αγωνιστική δράση κορυφώνεται με το πλούσιο ποδηλατικό τριήμερο, στις 8-10 Μαρτίου, με τη διεξαγωγή του διεθνή ποδηλατικού γύρου Ρόδου, International Tour of Rhodes, που θα διασχίσει όλο το νησί σε ποικίλες κατευθύνσεις συνολικού μήκους 480χλμ. και περιλαμβάνει 3 συνολικά ΕΤΑΠ-Διαδρομές.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ