ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι αποφάσεις της συνεδρίασης της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών Νότιας Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αγρότης

Παρα­κο­λου­θώ­ντας τις εξε­λί­ξεις που λαμ­βά­νουν χώρα σε όλη την Ελλάδα , συνε­δρί­ασε η Συντο­νι­στική Επι­τροπή Αγροτών Νότιας Ρόδου .

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Α. Την συμπα­ρά­σταση στον δίκαιο αγώνα των αγροτών για την επίλυση των προ­βλη­μά­των που είναι κοινά για όλους και αφορούν:

1. Κόστος παρα­γω­γής.

2. Κατάρ­γηση ΦΠΑ σε αγρο­τικά εφόδια και εξο­πλι­σμό.

3. Αφο­ρο­λό­γητο πετρέ­λαιο.

4. Επι­δό­τηση ζωο­τρο­φών.

5. Προ­στα­σία από φυσικές κατα­στρο­φές και απο­ζη­μί­ωση στο 100%.

6. Να εφαρ­μο­στεί το μετα­φο­ρικό ισο­δύ­ναμο σε όλα τα προ­ϊ­ό­ντα που αφορούν γεωργία κτη­νο­τρο­φία μελισ­σο­κο­μία (Σπόροι, λιπά­σματα, φυτο­φάρ­μακα, ζωο­τρο­φές εφόδια για τους μελισ­σο­κό­μους κλπ).

7. Άμεση εύρεση λύσης για την αντι­με­τώ­πιση των προ­βλη­μά­των που δημιουρ­γού­νται από τα ελάφια(ολο­κλη­ρω­τι­κές κατα­στρο­φές καλ­λιερ­γειών, τροχαία ατυ­χή­ματα) γιατί αρκετά χρόνια τώρα ασχο­λού­μα­στε με το συγκε­κρι­μένο πρό­βλημα χωρίς να έχει δοθεί κάποια ουσια­στική λύση.

Β. Πολύ σύντομα θα ανα­κοι­νώ­σει την μορφή των κινη­το­ποι­ή­σεων που θα επα­κο­λου­θή­σουν.

Η Συντο­νι­στική Επι­τροπή Αγροτών Νότιας Ρόδου

Σαβ­βί­δης Γεώρ­γιος

Ακκού­ρης Σταύρος

Κώστας Θωμάς

Περού­λης Εμμα­νουήλ

Φραζής Νικό­λαος

Πίκος Εμμα­νουήλ

Μανω­λά­κης Γεώρ­γιος

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.