Τοπικές Ειδήσεις

Συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των λοιπών οργάνων της ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου (ΕΛΦΕΕ Ρόδου), μετά από τις εκλογές που πραγματοποίησε στις 03/11/2021 και τις αρχαιρεσίες της 05/11/2021, ανακοινώνει τη σύνθεση των μελών που απαρτίζουν τα όργανα διοίκησής της:

Το σώμα του νέου Δ.Σ. που προέκυψε από την συγκρότηση έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Παπαγρηγορίου Νικόλαος του Ιωάννη.

Α΄ Αντιπρόεδρος: Ηρακλείδης Ιωάννης του Έκτορα, με επιπλέον αρμοδιότητες ανάπτυξης της ιστοσελίδας του Συλλόγου.

Β’ Αντιπρόεδρος: Δαμιανός Μιχαήλ του Δαμιανού, με επιπλέον αρμοδιότητες στον τομέα εξωστρέφειας.

Γενική Γραμματέας: Ξανθοπούλου Ειρήνη του Νικολάου. Ταμίας: Βασιλείου Χαράλαμπος του Βασιλείου. Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Χαροκόπος Ιωάννης του Γεωργίου, με επιπλέον αρμοδιότητες στον τομέα του κοινωνικού έργου. Μέλος: Τορούμογλου Σάκης του Ρετζέπ, με αρμοδιότητες στο συντονισμό των δράσεων της Ένωσης.

 

Αντίστοιχα εξελέγησαν τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής, του Πειθαρχικού Συμβουλίου και των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία και συγκροτήθηκαν σε σώμα, ως ακολούθως:

Τα μέλη της Ελεγκτικής επιτροπής, είναι: ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Πρόεδρος ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, μέλος ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, μέλος

Τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου, είναι: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ( ΣΠΥΡΟΣ), Πρόεδρος ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Αντιπρόεδρος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, Γραμματέας

Οι αντιπρόσωποι για το Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.): ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ(ΣΠΥΡΟΣ)

Πέραν της συγκρότησης σε σώμα, το νέο Δ.Σ. συζήτησε και ανέδειξε τους βασικούς τομείς που θα επικεντρωθούν οι δράσεις που θα αναπτύξει κατά προτεραιότητα.

Πιο συγκεκριμένα:

1) Η ανάδειξη και ενίσχυση του ρόλου και της θέσης του Λογιστή Φοροτεχνικού στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας.

2) Η καταγραφή μέσω των μελών της Ένωσης, των ιδιαίτερων ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο των Λογιστών – Φοροτεχνικών και η καταβολή της μέγιστης προσπάθειας για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

3) Η περαιτέρω ανάπτυξη της κοινωνικής και φιλανθρωπικής δράσης της Ένωσης, στα πλαίσια της καταστατικής κοινωνικής της ευθύνης.

4) Η αναβάθμιση των υφιστάμενων δομών συνεργασίας των μελών της Ένωσης.

5) Η περαιτέρω ανάδειξη της σημασίας και της ωφέλειας από την τήρηση του Κώδικα Δεοντολογίας Λογιστή-Φοροτεχνικού.

6) Οι εκπόνηση και κατάθεση τεκμηριωμένων προτάσεων για την εξάλειψη στρεβλώσεων στη Δημόσια Διοίκηση που ταλαιπωρούν πολίτες, επιχειρήσεις και κατ’ επέκταση τον κλάδο των λογιστών.

7) Η ανάπτυξη αποτελεσματικότερης συνεργασίας με άλλους φορείς και συλλόγους για κοινές παρεμβάσεις προς όφελος της κοινωνίας, του Δημοσίου Συμφέροντος και του κλάδου των λογιστών.

Ρόδος 06/11/2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΡΟΥΜΟΓΛΟΥ ΣΑΚΗΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου